Voditeljica Melani Mekicar si je glede tega kar hitro premislila, očitno ji ni bilo niti malo všeč

25. 1. 2023
Deli
Voditeljica Melani Mekicar si je glede tega kar hitro premislila, očitno ji ni bilo niti malo všeč (foto: Instagram/melanimekicar)
Instagram/melanimekicar

Spet je taka, kot je bila včasih ...

Postavna voditeljica Melani Mekicar je slovela tudi po svojih lepih, blond laseh. A pred kratkim si je očitno zaželela spremembe, zato si je izbrala drugo barvo v toplem, rdečem odtenku. Marsikdo je bil nad njeno odločitvijo navdušen in je požela veliko pohval. Vsekakor ji ta barva lepo pristoji, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANI MEKICAR (@melanimekicar)

A očitno se jo je hitro naveličala, saj je zdaj objavila fotografije, na katerih je spet svetlolasa - vrnila se je k svoji prejšnji barvi. Melani je oseba, ki sledi trendom, a vseh modnih zapovedi ne vzame za "svoje" - izbere tisto, kar je po meri njenega okusa. Tako je z oblačili in očitno tudi z barvo las.

Preberite še: To je znani Slovenec, ki po ločitvi tolaži Miho Hercoga in tukaj so vse podrobnosti

Lepo je, da je preizkusila nekaj drugačnega, a se očitno v svoji koži počuti boljše z barvo las, s kakršno smo je vajeni. Nam se zdi simpatična z obema barvama, tako je tudi z gledalci, ki jo spremljajo na televiziji. Osvaja s svojim nastopom in profesionalnostjo, pa tudi z videzom - ne glede na barvo las.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANI MEKICAR (@melanimekicar)

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu