Za to znano Slovenko se lep čas ni vedelo, da pričakuje dojenčka, s svojim izbrancem se tako veselita naraščaja

9. 6. 2023
Deli
Za to znano Slovenko se lep čas ni vedelo, da pričakuje dojenčka, s svojim izbrancem se tako veselita naraščaja (foto: Profimedia)
Profimedia

Širši javnosti dolgo časa ni bilo znano, da je v veselem pričakovanju ...

Gre za Kajo Vidmar, slovenska manekenka in podjetnica, ki z nekdanjim nogometašem Šimetom Vrsaljkom pričakuje drugega otroka. Kot je ekskluzivno poročala hrvaška revija Gloria, je 28-letna Kaja v šestem mesecu nosečnosti, srečni parček pa bo razveselil fantek. Njuna hčerkica Viktorija, ki je na svet privekala aprila lani, se bo razveselila vloge starejše sestrice.

Preberite še: Tanji Žagar se je resnično nemogoče upreti (in njen Miki to dobro ve), tu pa je razlog za to

Šime ima iz svojega prejšnjega zakona sina Bruna. Kaja je za Glorio dejala, da se zdaj počuti čisto drugače kot med prvo nosečnostjo, ter da je vsaka nosečnost res zgodba zase. "Vse je pripravljeno za našega novega člana, ki bo veliko tega nasledil od Viktorije, saj razlika med njima res ne bo velika. Komaj čakamo, da ga objamemo," je še dodala Kaja. Sama je tudi objavila nekaj čudovitih fotografij, na katerih je v prvem planu njen zaobljen trebušček.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Za njuno ljubezen se je izvedelo v začetku leta 2022, čez nekaj mesecev pa sta dobila hčerko Viktorijo. V začetku tega leta je Šime sklenil, da se bo upokojil, nato pa se je izvedelo, da bo kariero nadaljeval kot menadžer agencije, ki je vodila njegovo nogometno kariero.

Poglejte si še: Katarina Benček in Marko Pavlović sta eden izmed najbolj priljubljenih parov na očeh javnosti. Danes imata skupno že več kot 75 tisoč sledilcev, ki spremljajo njuno življenje. Preživljata se z ustvarjanjem vsebine za različna podjetja, najraje v potovalnem smislu - v tujini in doma. Pred kratkim smo ju spremljali v šovu Super par, kjer sta se Sloveniji pokazala v popolnoma drugačni luči. Več o Katarini in Marku, njunem odnosu, reševanju konfliktu, snemanju resničnostnega šova, delu potovalnega vplivneža in nekaj sočnih zanimivosti, izveste v novi epizodi podkasta Ob skodelici kave.