Zala Djuric je vijolični pulover kombinirala z nenavadnimi hlačami, a končni učinek je fantastičen!

Zala Djuric je vijolični pulover kombinirala z nenavadnimi hlačami, a končni učinek je fantastičen! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
27. 10. 2021

Postavna mlada igralka zagotovo hodi po stopinjah svoje mame, Tanje Ribič, ko gre za osebni modni slog.

Zala Djuric se je preizkusila že v raznih vlogah - kot kolumnistka, pesnica, igralka, pa tudi poziranje v modnih oblačilih zanjo ni nobena novost. Izgradila je svoj osebni modni slog, ki si ga želijo oponašati številne mladenke. Te zvesto sledijo njenim objavam na družbenih omrežjih in prav vedno najdejo navdih zase.

Lili Žagar mirno priznala, kaj gre njenemu Marku boljše od rok in pokazala, kje zdaj uživajo

Tokrat pa je Zala presenetila z drzno kombinacijo barv, za katere bi le malokdo pomislil, da se tako lepo ujemajo. Pulover v čudoviti vijolični barvi je drzno kombinirala z zeleno-belimi hlačami, krojenimi na zvon in z geometrijskim vzorcem, ki se očitno na velika vrata vrača v modni svet.

Zraven je izbrala zelene cokle z visoko peto, ki odlično dopolnijo njen nevsakdanji stajling. Lahko se mirno strinjamo, da je res prava vzornica, ko gre za modni okus, saj je jasno, da ne sledi trendom, temveč si izbere kose, v katerih se sama počuti odlično. In prav v tem je stvar: poiskati oblačila, ki so nam in našemu počutju pisana na kožo, ne pa za vsako ceno izbirati trendovske kose. Zala je res prava mojstrica modnih kombinacij, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)