Zanjo so leta res samo številka, Vesna Janković je brez make-upa videti kot mladenka!

Zanjo so leta res samo številka, Vesna Janković je brez make-upa videti kot mladenka! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
26. 1. 2022

Nekoč je osvajala modne piste kot manekenka in fotomodel, danes pa je uspešna podjetnica, ki ji leta resnično ne morejo do živeg

Nekdanja snaha ljubljanskega župana Zorana Jankovića, Vesna Janković, zagotovo spada med tiste srečnice, ki se ji leta niti malo ne poznajo - še več, lahko bi rekli, da je videti čedalje boljše, če sklepamo po njenih slikah na Facebooku, kjer občasno objavi kakšen lep prizor.

Preberite še: Marjetka Vovk v družbi tega znanega Slovenca na vso moč uživa, le kaj poreče njen Raay?

Pred kratkim je pokazala, kako je od blizu videti njen obraz, ki je skorajda brez make-upa, samo ustnice so malce poudarjene. Vesna je na fotografiji prešerno nasmejana in dobre volje, kar je zagotovo najlepši okras. Jasno je, da kljub vsem obveznostim, ki jih ima, vzorno skrbi zase in za svoje dobro počutje - s telovadbo in pravilno prehrano, kar se ji še kako obrestuje.

Nekdanja manekenka ima z Juretom Jankovićem dva otroka, sina Valla in hčerko Julijo, na katera je zelo ponosna in kljub temu, da z Juretom nista več skupaj, ju bosta otroka vedno povezovala.

</p