Že dolgo jih ni pokazala: noge Lorelle Flego od blizu - čvrste in brez trohice celulita, res je prava lepotica!

24. 6. 2022
Deli
Lorella Flego (foto: Foto: Zen)
Foto: Zen

Poletje je tisti letni čas, ko dame (in gospodje) pokažejo precej več gole kože.

Naša modna poznavalka in televizijska voditeljica Lorella Flego komaj čaka poletje, ko lahko skoči v lahkotnejša oblačila. A tudi ko gre za kratke hlače, zna izbrati kose, ki ji pristojijo kot uliti!

Darja Gajšek in njena prikupna hčerkica pokazali svojo modno usklajenost, malčica ima podoben okus kot mamica

Pred kratkim je na družbenem omrežju objavila nekaj prizorov, ki so marsikoga pustili brez sape. Njena lepota je res brezčasna in zdi se, da ji leta sploh ne pridejo do živega. Pokazala je svoje dolge in čvrste noge, na katerih ni niti pikice celulita. Seveda se lahko za tako atraktiven videz vsaj delno zahvali genetiki, a veliko naredi tudi sama. Pazi na svojo prehrano in redno telovadi, kar se ji še kako pozna na postavi.

Hkrati je pokazala, kakšen stajling je izbrala za prosti čas - kratke hlačke so udobne in široke, narejene iz kakovostnega materiala. V osnovi so bele, imajo pa ciklamni cvetlični potisk, ki se odlično ujema z barvo majčke z naramnicami. Zraven je obula sandale z belimi paščki in končni vtis je naravnost odličen. Lahko samo ugotovimo, da tudi preprostim, vsakdanjim oblačilom zna vdihniti eleganco, ki je pri njej res brezčasna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lorellaflego

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik