Znane Slovenke še nikoli tako odkrito o seksu in kaj jim paše med rjuhami

Tina Gorenjak (foto: Foto: Arhiv Pop Tv) Foto: Arhiv Pop Tv
12. 10. 2020

Leta 2009 je revija Cosmopolitan znane Slovenke in Slovence zasliševala o seksu. To so povedale znane Slovenke in nekatere so bile povsem brez dlake na jeziku.

Naša priljubljena pevka Alya je povedala:

"Seks je krasna stvar, kjer je zelo pomembno, da osebo čutiš. Jaz sem malo manj avanturistična in bi težko govorila o hitrih zadevah. Je globoka stvar, zato moraš imeti osebo globoko rad. Lahko je tudi živalski, vendar to nisem jaz." 

Igralka Maja Martina Merljak nam je zaupala, kako pomembno je, da ženska pri seksu uživa:

"Nekaj najlepšega in najbolj erotičnega je ženska, ki in ko uživa. Pa naj bo to v erotičnem perilu ali pa v nevpadljivih spodnjih hlačkah, z igračkami ali brez, pri takšnem ali drugačnem seksu ...  Ko moški čuti, da ženska resnično uživa, je popolnoma predana trenutku, so vsi pripomočki drugotnega pomena."

Plesalka Katarina Venturini je seksu povedala naslednje:

"Seks je z leti vedno boljši. Več si upaš, si bolj sproščen in dovzeten za poskušanje novih stvari. Najboljši je s partnerjem, sta tudi drugače povezana, in dlje ko sta skupaj, bolje seksata. Veselite se tega, kar prihaja!" 

Igralka Tjaša Železnik:

"Kot pri vseh stvareh je tudi pri seksu pomembno, da je sproščen, ker gre za normalno stvar. Predlagam čim več radovednosti in čim več užitka. O njem je sicer težje govoriti, a zelo lepo je to početi."

Igralka Tina Gorenjak nam je zaupala, kaj je ‘poreden seks’:

"Kaj je ‘poreden seks’, vsakemu pomeni nekaj drugega. Mislim pa, da smo ženske večinoma že tako ali tako preveč pridne. Dom, otroci, kariera ... od nas večinoma zahtevajo veliko zbranosti in resnosti. Tako da, drage moje, če vas prime, da bi bile poredne in igrive, si to privoščite vsaj v najintimnejšem koščku svojega življenja. Naloga vašega partnerja pa je, da v odnosu soustvari zaupanje in ljubezen." 

Erazem B. Pintar je spregovoril o tem, kaj uničuje moško spolno slo:

"To, da bo moški v seksu boljši in hkrati bolje zadovoljen, ima še najmanj zveze s samim aktom. To ženska doseže predhodno in na najmanj dva načina. Prvi je popolnoma fizičen. Na primer, bolj malo pomaga, če ona zvečer pride v posteljo v najnovejšem perilu Palmers, če je prej ves dan skakala naokrog v socialistični trenirki. Drugi je psihološki. Ni ga namreč hujšega uničevalca moške spolne sle kot žensko teženje. To mu uničuje samozavest, samospoštovanje in svobodo, vse tri falične podporne stebre."

Tudi Lorello Flego smo zaslišali, in sicer na temo seksa in samozavesti ;)

"Velikokrat se s prijateljicami pogovarjamo o tej temi in vsaka ima svoje dogodivščine. Vse pa nas zelo skrbi, kako nas vidi partner, še posebej med rjuhami. Kaj če je opazil celulit? Najbolje, da ugasnemo luč. Kaj če nismo popolno depilirane?

Najbolje, da gremo takoj v akcijo, da slučajno tega ne bi opazil. ženske! Vse smo si podobne, mislimo na milijon drugih stvari in premalo na sebe, na to, da nam je lepo, da se ne ukvarjamo z odvečnimi blazinicami, strijami in dlakami. Tudi naš moški ni popoln, pa kaj potem," pravi Lorella 

Preberi še, kaj so smo leta 2009 izbrskali o tem, kaj so o seksu povedali nekateri tuji zvezdniki ...

"Prej ko se naučiš samozadovoljevati se, boljše bo tvoje spolno življenje. Jaz sem potrebovala leta raziskovanja same sebe, da sem prišla na želeno stopnjo samozavesti – brala sem celo knjige seks terapevtov in pogosto stala naga pred ogledalom, da bi stopila v stik s svojim telesom." - Kim Cattrall

"Ne moti me biti zvezana s svilenim šalom – privlačno je biti podrejen." - Eva Longoria

"Preprosto se obožujem mazati z losjonom. Včasih gledam TV in padem v enourni trans z losjonom. Poskušam najti znamke, ki so dobrega okusa, za vsak slučaj, če bi me kdo hotel okusiti …" - Angelina Jolie

"Moški, s katerim sem trenutno, je tako fantastičen v postelji, da bi ga najraje priklenila na posteljo in rekla: “Opravke imam, ampak ti kar ostani, kjer si – pridem nazaj!” Menim, da si vsi zaslužimo fantastičen seks in ne smemo se zadovoljiti s slabšim." - Katherine Heigl


Fotografije: Miro Majcen/POP TV, Aleš Erjavec, Nataša Muller, Aleksandra Saša Prelesnik, osebni arhiv, Profimedia