Znani Slovenec iskreno spregovoril o svoji stiski, tega ne misli več skrivati, niti najmanj mu ni lahko

6. 6. 2023
Deli
Znani Slovenec iskreno spregovoril o svoji stiski, tega ne misli več skrivati, niti najmanj mu ni lahko (foto: Profimedia)
Profimedia

... in z njim se lahko zagotovo poistovetijo številni.

Je že tako, da nekateri svoje težave skrivajo bolj, drugi manj ... A pomembno je, da se govori o stiskah, ki jih ljudje doživljamo v teh zahtevnih časih. Še posebej je pomembno, da to izpostavijo slavni in znani ljudje, po katerih se marsikdo zgleduje in jim ni pri tem niti malo nerodno, saj tega res ne gre skrivati.

Preberite še: Jana Morelj o voditelju Ediju Pucerju zdaj povedala tisto, kar se je že nekaj časa vedelo, a je zdaj tudi javno

Zagotovo se še spomnite simpatičnega Nejca Reka, ki smo ga dodobra spoznali v resničnostnem šovu Bar, kajne? Je eden od tistih, ki svojih težav ne skrivajo, saj dobro ve, da smo vsi krvavi pod kožo - tudi on. Na svojem Facebook profilu je nedavno razkril, kako je s tem pri njemu.

"Težave, ki mi jih je prinesel mesec maj, srčno upam, da bodo splahnele in se rešile v moj prid, saj nisem ničesar kriv, vendar se nekaterim ne da ukvarjati s tem in je zaenkrat stanje takšno, kakršno je...No, enkrat pa razkrijem o čem se gre hahahaha. Vseeno ostajam pozitiven, čeprav sem na robu živčnega zloma. Kako pa vi rešujete težave?," je svoje FB prijatelje spraševal Nejc.

Preberite še: Kuharski mojster Bine Volčič pokazal, kakšna je njegova spalnica v čudoviti hiši na Goričkem (vaaau!)

No, pozneje je za Žurnal24 le podrobneje razkril, za kaj gre. Pesti ga namreč hud nemir, s takimi občutki pa se sooča že pet let, ko je poiskal tudi psihiatrično pomoč. "Takrat je bil sprožilec nesrečna ljubezen in je prišlo na plano vse za nazaj. Od takrat imam tudi zdravila, a zdravila niso rešitev za vse. Muči me nedokončana fakulteta in tudi to, da sem se zredil za 20 kilogramov," je bil odkrit Nejc.

Res lepo, da je tako odkrit tudi takrat, ko mu ne gre najbolje. Sam je zagotovo pravi vzornik tudi drugim, saj je jasno pokazal, da svojih stisk ne gre tiščati v sebi in da si je treba poiskati pomoč, če jo potrebujemo. Bravo, Nejc!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.