Zvezdana Mlakar odkrito: "Uh, kako me je mesarilo in tesalo življenje."

Zvezdana Mlakar odkrito: "Uh, kako me je mesarilo in tesalo življenje." (foto: Adrijan Pregelj) Adrijan Pregelj
20. 10. 2020

Igralka in voditeljica Zvezdana Mlakar je povedala, kako ji življenje nikakor ni prizanašalo.

"Pospravljam svojo pisarnico, zataknem se za vsako sliko, vsak papir, našla sem stare dnevnike. Saj sploh nisem bila tako neumna, kot se mi zdi danes. Že takrat sem vedela, le verjela si nisem. Berem zemljevide svojega življenja, ko sem vedno bolj verjela, da nisem dovolj dobra, da nisem dovolj. To se zgodi, ko verjameš drugim bolj kot sebi.
Zato je pomembno vedeti, da “ drugi” niso “krivi” ! Ker jih sami izberemo. Uh, kako me je mesarilo in tesalo življenje ! Tako sem ga zlagala, kot so zloženi kamni te hiške! Dobro sem, živim! Hvala ljubezen, če ne bi bila ves čas v meni, bi obupala!" je igralka Zvezdana Mlakar zapisala na svojem Instagram profilu.

Morda vas zanima še: Zvezdana Mlakar povsem brez dlake na jeziku o tem, kakšen seks ima rada in kakšen je bil njej prvi seks

Zvezdana je znana po svoji odprtosti in temu, da z javnostjo rada deli številne stvari iz svojega zasebnega življenja. V svoji oddaji Zvezdana tako odpira številne boleče teme, podira stereotipe in razbija tabuje, skratka govori o vsem tistem, kar si mnogi ne drznejo in zato že leta s svojo oddajo žanje lepe uspehe in navdušuje staro in mlado.

Priporočamo