Jennifer Lopez je v svoj dom spustila novega družinskega člana, le kaj poreče njen Ben?!

Jennifer Lopez<br />
Ima tudi podjetno žilico<br />
Ena najbolj priljubljenih pevk in igralk na svetu je zagotovo Jennifer Lopez (51), ki pa ima očitno tudi dober nos za posel. S svojim zaročencem Alexom Rodriguezom (45), nekdanjim zvezdnikom bejzbola, sta namreč postala solastnika podjetja za proizvodnjo kavnih napitkov brez sladkorja Kitu Life. To ameriško podjetje obstaja od leta 2016, par pa bo poskušal s svojim imidžem pri njegovi promociji. (foto: Foto: Profimedia) Foto: Profimedia
14. 12. 2021

Seksi pevka in igralka uživa v novoodkriti ljubezni do njenega bivšega in sedanjega izbranca Bena Afflecka.

Zdi se, da zadnje čase postavni latino divi Jennifer Lopez vse gre kot po maslu: odlično se razume s svojima otrokoma, njena kariera še vedno cveti, v ljubezni pa je spet našla srečo.

Natalijo Verboten je njen soprog tako ljubeče presenetil za rojstni dan, bila je nadvse srečna

A očitno ji je manjkala pika na i, če sodimo po sporočilu, ki ga je delila s svojimi sledilci na Twitterju. Objavila je namreč lep prizor oziroma video posnetek in predstavila novega družinskega člana. Gre za prikupnega mucka, ki ga je poimenovala Hendrix.

Oboževalci so takoj tudi opazili, da je lepa pevka že pohitela in svoj dom okrasila v prazničnem vzdušju, saj je za Hendrixom mogoče opaziti novoletno smrečico. Sicer pa Jennifer ne skriva svoje sreče, ki jo rada deli z oboževalci, tako kot njen srčni izbranec Ben. Ta se je pred kratkim v enem od intervjujev razgovoril in dejal, da preživlja čudovite čase ter da ceni vse, kar mu je namenilo življenje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D Star News USA (@dstarnewsusa)