William in Kate sta najprej naredila to, vse skupaj sta skrivala celo pred njunimi najbližjimi!

29. 3. 2024
Deli
William in Kate sta najprej naredila to, vse skupaj sta skrivala celo pred njunimi najbližjimi! (foto: Profimedia)
Profimedia

Oboževalci kraljevega para so v teh dneh v mislih z njima in upajo, da bo valižanska princesa povsem okrevala.

Ko je priljubljena Kate Middleton razkrila, da je zbolela za rakom, so številni bili v čistem šoku. Valižanska princesa je bila zelo previdna, ko je šlo za curljanje informacij o njenem zdravstvenem stanju, tako da je vse skupaj do razkritja ohranila zase. Niti svojim najbližjim sprva ni odkrila, kaj se pravzaprav dogaja z njo, poročajo tuji mediji.

"Krog ljudi, ki je vedel, da ima princesa raka, je zelo ozek," je neimenovani vir razkril za People. V trenutku, ko je izvedela za svojo diagnozo in po prvem šoku, sta Kate in njen soprog, princ William, sklenila, da se bosta posvetila pozitivnim mislim. Skupaj sta obiskala farmo, svoje otroke pa sta še peljala na nogometno tekmo.

"Pomembno jima je to, da se vsi skupaj zabavajo. Tukaj gre za to, da Kate čuti, da ima podporo, ne počuti se izolirano ali osamljeno," je še dodal vir, ki jima je blizu. Veliko vlogo pri vsem skupaj pa je imela Kateina mama, Carole Middleton. Prav ona naj bi bila zaslužna za to, da se Kate in William po slabi novici nista "razsula."

Tudi v tem težkem življenjskem obdobju ji mama stoji ob strani, poroča The Independent. "Carole je bila tista, ki je družino držala skupaj z minimalnimi stresnimi obdobji, pa tudi z maksimalno skromnostjo. Prevažala je Georga, Louisa in Charlotte, vozila jih je na šolske športne tekme in jih na vso moč podpirala," je še dodal vir.

Seveda so se ob tem številni še spraševali, kaj počne kraljevi par, ki živi čez lužo. No, princ Harry in njegova soproga Meghan Markle sta stopila v kontakt s Harryjevim bratom, princem Williamom in s Kate Middleton šele potem, ko je Kate v čustvenem nastopu razkrila, da hodi na preventivno kemoterapijo.

V tem trenutku je res pomembno to, da ima Kate vso podporo svojih najbližih. Zagotovo ji veliko pomeni, da je kralj Karel III, njen tast, prav tako v vsakem trenutku pripravljen priskočiti na pomoč - s pogovorom ali s kakšno drugo gesto. Očitno je, da kraljeva družina zna v težkih časih še kako stopiti skupaj, kajne?

Preberite še:

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord