Brad Pitt povedal, kaj si misli o zvezi z Ines – sedaj je jasno, kam pelje njegova romanca

18. 11. 2023
Deli
Brad Pitt na snemanju filma o Formuli 1 (foto: Profimedia)
Profimedia

Znane so nove podrobnosti o razmerju Brada Pitta (59) in Ines de Ramon (29), njegove prve resne zveze po ločitvi od Angeline Jolie, s katero ima šest otrok. Veliko tega se dogaja daleč stran od oči javnosti. Hollywoodski zvezdnik in ljubljenec ženskih src ter oblikovalka nakita sta svojo romanco začela pred letom dni.

 "To je Bradova prva prava zveza po ločitvi. Ines predstavlja vsem kot svoje dekle," je razkril vir blizu igralca in dodal: "Lepo ga je videti srečnega, saj ga Ines osrečuje." Z izrazom moja punca je Brad Pitt jasno povedal, kaj si misli o čustveni zvezi. S svojo punco se je pred tednom dni pojavil na 12. LACMA Art+Film Gala v Los Angelesu. Očividci so povedali, da se je par ves čas šalil in smejal z ostalimi gosti.

Profimedia
Severina že razkrila, kje bo nastopala za novo leto in takole vrtoglav znesek bo verjetno zaslužila

Brad Pitt in Ines de Ramon sta se prvič javno pojavila novembra lani na koncertu skupine Bona v Las Vegasu. Od takrat sta se poskušala   izogibati paparacem, a slika, na kateri se sončita (ona je zgoraj brez), je bila potrditev zveze. Spremljala ga je tudi med snemanjem Formule 1 v Evropi, takrat pa je nosila verižico z obeskom v obliki črke B.

Profimedia
Znani Slovenec bo postal očka! Njegov oče, priljubljeni glasbenik, pa bo postal dedek ...

Brad Pitt je bil pred tem v zvezi z Nicole Poturalski (30), pa z Emily Ratajkowski (32), medtem ko je bila Ines od leta 2019 do 2022 poročena z igralcem Paulom Wesleyjem (41). Ljubezen z Bradom se je začela, preden se je uradno ločila. 

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja z Anžetom Kopitarjem, najboljšim slovenskim hokejistom