Cameron Diaz razkriva, kakšno je življenje v njeni spalnici …

23. 12. 2023
Deli
Cameron Diaz razkriva, kakšno je življenje v njeni spalnici … (foto: Profimedia)
Profimedia

Cameron Diaz meni, da bi bilo treba "normalizirati" izbiro zakonskega para, da spi v ločenih sobah, vendar priznava, da to ni nekaj, kar počneta ona in njen mož Benji Madden. 

Igralka je delila 'kontroverzno' mnenje o nedavni epizodi podcasta manekenke Molly Sims, ko sta klepetali o tem, kaj se jima zdi zdrav življenjski slog. "Morali bi normalizirati ločene spalnice," je dejala Diaz (51), preden je svoje razloge delila s Simsovo in sovoditeljico Emese Gormley.

Cameron Diaz in Benji Madden leta 2015, ko sta se tudi poročila.

Cameron Diaz in Benji Madden leta 2015, ko sta se tudi poročila.

Profimedia

"Zame bi to pomenilo tako, jaz imam svojo hišo, ti imaš svojo," je priznala. "Na sredini pa imamo družinsko hišo. Šla bom spat v svojo sobo. Ampak to ne pomeni, da imam sedaj doma takšno situacijo. Moj mož je tako čudovit, da ni potrebe. To sem govorila preden sem bila z njim," opisuje svojega moža Benjija Maddena (44), s katerim je poročena od leta 2015.  

PREBERITE ŠE:

Madden, ki je glavni kitarist in spremljevalni vokalist skupine Good Charlotte, se je poročil s Cameron le 10 mesecev po tem, ko ji ga je predstavila Nicole Richie (42), ki je poročena z Benjijevim bratom dvojčkom Joelom Maddenom. Med nastopom v podcastu Anne Faris leta 2021 se je Cameron spomnila srečanja in tega, kako se ji je zdel Benji 'tako zelo vroč'.

In privlačnost se je samo še stopnjevala, ko ga je spoznavala. "Ko sem videla ... kdo je, sem si zares mislila, da je nekaj posebnega in da je skriti skriti dragulj v mojem življenju," se spominja Cameron. Pred tem je dejala, da je bila poroka z rokerjem zanjo 'najboljša stvar, ki se ji je zgodila'.

Cameron se je povsem posvetila družini.

Cameron se je povsem posvetila družini.

Profimedia

Diaz in Madden sta leta 2020 dobila prvega otroka, hčerko Raddix, ki ima zdaj tri leta. Med srečanjem z Guccijem Westmanom istega leta je zvezda Shreka rekla, da obožuje biti mama in da je to postal najboljši, najboljši, najboljši del njenega življenja.

Cameron Diaz je leta 2018 igranje obesila na klin in se povsem posvetila družini. Letos je šokirala oboževalce, ko se je vrnila v središče pozornosti, da bi s soigralcem Jamiejem Foxxom (56) snemala Netflixov film Back In Action – le da se je po koncu snemanja ponovno upokojila.

Benjiev brat Joel, ki je poročen z Nicole Ritchie, posvojenko pevca Lionela Ritchieja.

Benjiev brat Joel, ki je poročen z Nicole Ritchie, posvojenko pevca Lionela Ritchieja.

Profimedia

Par je januarja praznoval osmo obletnico poroke in Madden se je iskreno poklonil na svojem Instagramu. Zatrdil je, da je zaljubljen v svojo glamurozno soprogo in da je srečen in hvaležen, ker jo ima.  "Osem let poročena, drug ob drugem, zdaj pa še ena majhna za naju, da narediva še 80 in potem za vedno veselo obletnico," je zapisal. 

Bonus video: Marko Pokorn in Mojca Fortin: "Če hočete dolgo živeti, poslušajte Mozarta!"

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu