Zdaj na dan prihaja, kdo ves čas pomaga Kate Middleton in to ni princ William

6. 3. 2024
Deli
Zdaj na dan prihaja, kdo ves čas pomaga Kate Middleton in to ni princ William (foto: Profimedia)
Profimedia

Zdaj je jasno, da mama Kate Middleton z njo preživi večino dneva in ji ves čas pomaga.

Odkar je Kate Middleton prestala operacijo trebušne votline in je morala počivati, je večino njenih gospodinjskih obveznosti prevzela mama. Ne samo, da Carole Middleton vskoči, ko pomoč potrebujejo vnuki, ampak pomaga tudi, ko Kate potrebuje kakšno drugo pomoč. Potem ko so jo včeraj prvič opazili v javnosti, je Kate Middleton spet glavna tema vseh medijev, med katerimi se številni sprašujejo, ali je bila v avtu s Carole Middleton zares Kate Middleton ali je šlo morda za dvojnico.

Prav Kateina mama Carole je, odkar je valižanska princesa prestala operacijo trebušne votline, prevzela največ odgovornosti. Odkar je 42-letna Kate Middleton po operaciji trebušne votline zapustila bolnišnico in našla mir z najožjo družino v priljubljeni hiški Adelaide Cottage, večino obveznosti okoli otrok, pa tudi nje, opravi njena mama, ki je včeraj peljala Kate, ko so ju zasačili paparaci.

Čeprav je princ William na voljo svoji soprogi, mora trenutno opravljati dvojne obveznosti, ki jih ima kot prestolonaslednik, saj je njegov oče, kralj Karel III, zbolel za rakom, zato kraljevi par še toliko bolj ceni nesebično pomoč Carole Middleton, ki svoji hčerki ves čas stoji ob strani in ji pomaga pri vsem ter skrbi, da dnevna rutina kraljevih treh otrok ni spremenjena.

Zanimivo je, da so paparaco fotografije, posnete v bližini Windsorskega gradu, objavili le ameriški mediji, medtem ko so jih britanski mediji ignorirali zaradi poziva Kensingtonske palače, ki je medije že pred časom prosila, da bi Kate omogočili mirno okrevanje in je ne bi vznemirjali, dokler ne bi povsem okrevala in se vrnila k svojim obveznostim.

Vir blizu kraljeve družine je razkril, da Carole in Michael Middleton, ki živita nedaleč od Windsorskega gradu, z vnuki Georgeom, Charlotte in Louisom preživita veliko časa, saj si želita, da bi kar čim manj občutili, da je bila mama Kate na operaciji trebušne votline. Vnuki so tudi sicer precej navezani na Katine starše, saj se zelo pogosto obiskujejo in skupaj preživljajo prosti čas.

Preberite še:

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik