Ta pri nas znani par tudi leta po ločitvi še vedno bije bitko za skupno premoženje, tole pa je jabolko spora

17. 4. 2024
Deli
Ta pri nas znani par tudi leta po ločitvi še vedno bije bitko za skupno premoženje, tole pa je jabolko spora (foto: Profimedia)
Profimedia

Channing Tatum in Jenna Dewan se kot kaže nikakor ne uspeta zmeniti, kaj bo komu pripadalo po ločitvi.

Channing Tatum in Jenna Dewan, nekdanja zakonca, ki sta zahtevo za ločitev vložila leta 2018, se šest let po razhodu pripravljata na sodno bitko, saj delitev Tatumovega zaslužka od projekta 'Magic Mike' postaja vse večji problem. Jenna Dewan in Channing Tatum sta v velikem sporu zaradi delitve dobička, ki ga je igralec dobil na račun za projekt 'Magic Mike' skoraj šest let po koncu njune romance.

V sodnih postopkih sta nekdanja zakonca kot priče poklicala drug drugega in več drugih, da bi pričali na razpravi o njunem ločitvenem postopku. In dobiček od filmov 'Magic Mike' se zdi najbolj problematična točka, ki jo igralkini odvetniki opisujejo kot Tatumov 'veliki preboj'. Igralka trdi, da sta v času trajanja zakona s skupnimi močmi in zakonskimi sredstvi "razvila in sofinancirala Magic Mika" in zato je logično, da bi si delila dobiček od projekta.

Profimedia

Izvirni 'Magic Mike', v katerem je Tatum igral in ga produciral, se je začel predvajati v kinematografih leta 2012, nadaljevanja pa so izšla leta 2015 in 2023. Poleg tega je bila leta 2021 predvajana resničnostna TV serija, priljubljena atrakcija 'Magic Mike' pa je bil prikazan tudi v živo v Las Vegasu. Danes 43-letna Dewanova trdi, da so njen nekdanji mož in njegovi sodelavci 'ustvarili zapleteno mrežo d.o.o. podjetij, holdingov in partnerstev in s tem ustvarili dober način prikrivanja vrednosti in dohodka 'Magic Mike', s čimer se zmanjša skupno lastništvo'.

V želji po ločenem sojenju, da bi natančno ugotovili, kako razdeliti premoženje po ločitvi, je njena odvetniška ekipa dejala, da želi dokazati, da se je Tatum domnevno dogovarjal, da bi pred njo prikril dohodek 'Magic Mika'. Tatum v svojih izjavah to ostro zanika in pravi, da nikoli ni vzel njenega deleža zakonskega premoženja ali dohodka.

V odgovoru na tožbo so se igralčevi odvetniki pritožili, da niti po petih letih še nista sklenila ločitvene poravnave, trdijo pa tudi, da je Tatum izčrpal vsa možna sredstva , da bi rešil celotno zadevo brez sodnega spora. Čeprav se je njegov posel 'Magic Mike' začel v času zakona, Tatumovi odvetniki pravijo, da je po ločitvi nadaljeval z ustvarjanjem in razvojem. Kot že omenjeno, si je po razhodu močno prizadeval izboljšati intelektualno lastnino 'Magic Mikea' in povezanih subjektov, za katere Tatum trdi, da so zdaj njegov ločen lastniški delež.

Tatum in Dewanova sta se poročila 11. julija 2009. Par, ki ima hčerko Everly (naslednji mesec bo dopolnila 11 let), je aprila 2018 naznanil, da se ločujeta. Zahtevek za ločitev je bil uradno vložen oktobra 2018. Medtem je svoje življenje nadaljeval z zaročenko Zoë Kravitz, Dewanova pa je zaročena s Stevom Kazeejem, s katerim ima sina Calluma (4), trenutno pa pričakujeta še enega otroka.

Preberite še: 

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu