Opa, je ta članica kraljeve družine spet zaljubljena? Vsi se sprašujejo samo eno ...

18. 3. 2024
Deli
Opa, je ta članica kraljeve družine spet zaljubljena? Vsi se sprašujejo samo eno ... (foto: Profimedia)
Profimedia

Novica o tem, da naj bi vnovič ljubila, prihaja tri mesece po njenem uradnem razhodu in številni ob tem kar dvigujejo obrvi.

Zakon vnukinje monaške princeze Grace, Charlotte Casiraghi in filmskega producenta Dimitrija Rassama še ni uradno končan, je njun odnos in ljubezen za njo očitno že zdavnaj preteklost. Kot poročajo francoski mediji, sta se razšla že lani, in to na njeno pobudo.

Profimedia

Tisto, kar se je sprva zdelo kot zahtevno obdobje v njunem zakonu (zaradi njegove uspešne kariere, pogostih potovanj in načrta, da se preselita v Los Angeles), je bila zanjo pobuda, da se odloči za to potezo. Očitno pa je "vstopila" v novo ljubezensko pravljico.

V minulih dneh se je namreč izvedelo, da se tri mesece po tem, ko več ni s soprogom, že dobiva z novim izbrancem. Fotografi so ujeli 37-letno lepotico med sprehodom po Parizu, družbo pa ji je delal osem let starejši francoski književnik, Nicolas Mathieu, poroča Paris Match. Bila sta sproščena in nasmejana ter v športnih oblačilih.

Sedla sta v kavarno in se dolgo pogovarjala. Caroline se je nenehno smehljala in bila je videti kot mlado dekle - brez šminke in z ležerno spetimi lasmi. Nista se skrivala, temveč sta dajala vtis simpatičnega in povezanega para. Ni jima bilo mar, da ju pri tem fotografi opazujejo skozi objektive.

No, treba pa je povedati, da ju nekaj druži - Charlotte je ljubiteljica književnosti, začela je tudi z iniciativo Književna srečanja. Medtem pa je Nicolas pomemben na francoskem kulturnem prizorišču - za enega od svojih romanov je prejel francosko književno nagrado.

Kaj točno se med njima dogaja, se uradno še ne ve, saj se je monaški dvor zavil v molk. V vsakem primeru je nečakinja kneza Alberta dama, ki stopa po svoji poti in se z mnenjem drugih ne obremenjuje. Njeni najbližji pa bodo vsekakor veseli, če se izkaže, da je spet našla srečo v ljubezni.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu