Uf, ta zvezdnica ima pri 60 letih še vedno sanjsko postavo, zdaj je v kopalkah pustila brez besed

25. 5. 2024
Deli

Prav neverjetno je, kako dobro je videti pri svojih letih.

60-letna Demi Moore je svoje oboževalce razveselila in navdušila s fotografijami, na katerih pozira v kopalkah. Številni se ne morejo načuditi njenemu mladostnemu videzu in lepi postavi. Fotografije je objavila že pred časom, a še zdaj burijo duhove.

O vau! Zanimanje za princeso Diano ne pojenja, za njen pulover je kupec odštel vrtoglavi znesek
"V začetku septembra sem imela priložnost potovati skozi Grand Canyon na reki Colorado, v družbi čudovitih duš. Smejali smo se, jokali in oblikovali dosmrtne zveze, ki bodo vedno blizu mojemu srcu. Nikoli ne bom mogla opisati, kako je to stapljanje z naravo vplivalo name," je na Instagramu zapisala Demi.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

"Demi, neverjetno, kakšna je tvoja skrivnost?!, "Ona je vedno videti odlično in srečno", "Tisti, ki je rekel, da popolnost ne obstaja, še ni videl tvojega telesa," so se glasili komentarji njenih oboževalcev. No, ti odzivi so res pozitivni, ne pa kot tisti, ki so se pojavili lani, po tednu mode v Parizu. Številni so jo takrat obsojali,  ko se je pojavila v prozorni črni obleki. Ko si je popravljala pričesko, je pokazala prsi, a s tem se ni preveč obremenjevala.

No, nekateri so se nad videnim zgražali, spet drugim je bila resnično všeč ... Pomembno je, da se sama ni obremenjevala. Sicer pa ima igralka z nekdanjim možem Bruceom Willisom, s katerim sta bila skupaj 11 let, tri otroke. Po ločitvi sta ostala v dobrih odnosih, tako je tudi sedaj, ko je Bruce težko bolan. Ves čas si stojita ob strani in si pomagata.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan