Uporabniki javnega prevoza si bodo to za vedno zapomnili, ti (tudi malo naši) svetovno znani zvezdniki so med potjo naredili šov!

22. 4. 2024
Deli
Uporabniki javnega prevoza si bodo to za vedno zapomnili, ti (tudi malo naši) svetovno znani zvezdniki so med potjo naredili šov! (foto: Instagram/posnetek zaslona)
Instagram/posnetek zaslona

V sosednji Hrvaški močno odmeva dogodek, ki se je pripetil na zagrebškem tramvaju.

In o njem pišejo po vseh medijih - seveda z navdušenjem. Člani priljubljene skupine Dubioza kolektiv so namreč presenetili potnike na enem od zagrebških tramvajev - za njih so pripredili pravi šov in jim zaigrali in zapeli njihove uspešnice, ki jim radi prisluhnemo tudi pri nas, prav tako kot po celi regiji.

V tramvaj so zvezdniki (ki se - mimogrede - ne vedejo nič kaj zvezdniško) vstopili na obračališču Ljubljanica, in sicer na tramvaj številka 12. Spremljala jih je harmonikašica Stela Rade. Vse skupaj res ni bilo napovedano, zato je bilo presenečenje prisotnega in naključnega občinstva toliko večje.

Potniki v tramvaju so zaplesali in zapeli skupaj z Dubiozo, tramvaj pa je medtem vozil po svojem voznem redu in se ustavil na vsaki predvideni postaji. Napolnil se je z navdušenimi potniki, ki kar niso mogli verjeti svojim očem! Ja, to se res ne zgodi vsak dan, kajne? Člani skupine so pokazali vso svojo srčnost in glasbeno znanje, saj petje in igranje na premikajočem se javnem prevoznem sredstvu ni niti malo lahko.

Svoj improvizirani koncert so začeli s pesmijo Volio BiH, potem pa so samo nizali hit za hitom. Seveda se jim je pri tem pridružilo veliko potnikov, ki so enoglasno zapeli s priljubljenim bendom. Eno od pesmi so posvetili voznicam in voznikom zagrebških tramvajev. Kako je bilo vse skupaj videti - gre za njihov prvi tramvajski koncert v Zagrebu - si lahko ogledate v spodnjem posnetku. No, morda se kdaj odločijo za nekaj podobnega na enem od ljubljanskih mestnih avtobusov - kdo bi vedel. Bilo bi pa vsekakor - odlično!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dean Zulich (@dee_riot)

Preberite še:

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu