Gorski zdravnik Hans Sigl se je na prireditvi Zvezde na Vrbskem jezeru takole osramotil, tega ni nihče pričakoval

5. 8. 2023
Deli
Gorski zdravnik Hans Sigl se je na prireditvi Zvezde na Vrbskem jezeru takole osramotil, tega ni nihče pričakoval (foto: Profimedia)
Profimedia

Barbara Schöneberger (49) in Hans Sigl (54) sta bila gosta gala prireditve "Starnacht am Wörthersee". Hans Sigl pa je med generalno vajo poskrbel za neroden trenutek in nerodno tišino. 

To je bil eden najbolj uspešnih dogodkov leta. Barbara Schöneberger (49) in igralec "Bergdoktor" Hans Sigl (54) sta bila v vlogi voditeljev. Na svoj račun pa so prišli vsi ljubitelji  šlagerjev in izvajalcev, kot so  Andrea Berg (57), Howard Carpendale (77), Andreas Gabalier (38) in mnogi drugi. Toda na generalni vaji za ta mega dogodek je Sigl poskrbel za neprijeten trenutek, ko je Maite Kelly (43) povedal ne tako smešno šalo.

Profimedia

Schöneberger in Sigl sta pričakovano spretno vodila skozi triurno oddajo v živo. Toda ko je Maite Kelly, priznana pevka, na generalni vaji izvedla svojo najboljšo pesem "I need a man", je Sigl - ki je trenutno snema novo sezono Gorskega zdravnika, povedal šalo na račun starejšeih, a je zaman čakal na aplavz občinstva. Delovalo je namreč kot da se iz pevke norčuje.  

Profimedia

Kaj točno se je zgodilo? Ko je mati treh otrok končala svojo pesem, je Hans Sigl skočil na oder in jo zapletel v kratek pogovor. Najprej je igralec samske moške v občinstvu nagovoril, naj stopijo v stik s pevko, zaradi česar je Kelly postalo vidno neprijetno. Potem pa je postalo še bolj nerodno, ko je povedal šalo: "Ženska reče svojemu možu: 'Mislim, da me res ne poslušaš. Enostavno me ne poslušaš več.« Potem ji moški reče: "Sploh te nikoli nisem poslušala."

Preberite še: Po veliki spremembi, ki se mu je zgodila, je Dejan Krajnc zdaj razkril, kako je z njim

Sledila je tišina v občinstvu in tudi Maite Kelly je bila videti zelo razdražena zaradi šale. Nato je Siglu povedala, da v takšne moško-ženske šale pravzaprav ne verjame. Sigl pa se tudi v oddaji v živo ni mogel zadržati. Avstrijec je ob predstavitvi pesmi "I need a man" pesem napačno napovedal kot "I'm need a man". Barbara Schöneberger je to takoj opazila: "Potrebujem moškega, to je še enega več".   

BONUS VIDEO: Morda vas bo zanimal tudi ta pogovor, ki ga vodi Borut Pahor