Izvedelo se je, zakaj sta princ Harry in Meghan Markle prikrivala podrobnosti o rojstvu malega Archieja

Izvedelo se je, zakaj sta princ Harry in Meghan Markle prikrivala podrobnosti o rojstvu malega Archieja (foto: Profimedia) Profimedia
7. 11. 2020

Archie je na svet prišel 6. maja 2019 in s svojim rojstvom povečal kraljevo družino za še enega člana.

A njegovo rojstvo so zaznamovale številne kontroverznosti, saj na primer marsikdo še dandanes trdi (pa naj se sliši še tako neverjetno), da je fantek na svet prišel s pomočjo nadomestne matere.

Mogoče vas še zanima: Presenetljiv obrat: Harry je hotel še pred Meghan zapustiti kraljevo družino!

Čeprav sta princ Harry in vojvodinja Meghan novico o rojstvu sinčka sporočila na dan, ko je bil rojen, jima številni zamerijo, da sta javnost o tem obvestila šele nekaj ur po njegovem rojstvu. Knjiga Roberta Laceyja z naslovom Battle of Brothers zdaj razkriva, zakaj sta se Meghan in Harry odločila za tako potezo.

Novico o tem, da sta postala starša, sta nekdanja igralka in princ sporočila prek svojega Instagram profila ob 14. uri, hkrati pa sta razkrila, da je Archie na svet pokukal ob 5.26 zjutraj. Po besedah avtorja knjige starša nista hotela, da bi bila prva stvar, ki bi jo novorojenček zagledal, kamere in novinarji, saj je to bila zadnja stvar, ki jo je videla njegova pokojna babica, princesa Diana.

Zaradi tega razloga je par nekaj ur javnost pustil v nevednosti, tako da sta mlada starša dobila možnost, da prve trenutke v miru preživita s svojim novorojenčkom. Tako sta se tudi utegnila pripraviti na medije in javnost, ki družine tudi po rojstvu Archieja ni pustila pri miru.

A zdaj je vse drugače - če so še lani bili Meghan, Harry in Archie skoraj vsak dan na naslovnicah britanskih (in svetovnih) tabloidov, si je družinica s selitvijo v ZDA zagotovila vsaj malce miru in zasebnosti.

Priporočamo