Jennifer Lopez v tej izzivalni opravi dvignila veliko obrvi, korzet je komaj krotil njeno bujno oprsje

Jennifer Lopez v tej izzivalni opravi dvignila veliko obrvi, korzet je komaj krotil njeno bujno oprsje (foto: Profimedia) Profimedia
14. 10. 2020

Postavna pevka in igralka vedno znova preseneti svoje sledilce.

Po tem, ko se je izvedelo, da bi rada njena 13-letna hčerka živela s svojim očetom, kar jo je izjemno razžalostilo, je Jennifer Lopez svojim sledilcem pokazala, kako se prebije skozi vse življenjske tegobe: z dvignjeno glavo in seksi opravo.

Preberite si še: Jennifer Lopez je žalostna, njena 13-letna hčerka bi se rada preselila k svojemu očetu

Tako je objavila sliko, na kateri je izjemno zaapeljiva - ozek zgornji del obleke, ki je videti kot korzet, komaj kroti njeno bujno oprsje. Ramena suknjiča so podložena, kar je svojevrstni poklon modi 80-ih let, noge pa ji krasijo salonarji z vrtoglavo visokimi petami. Nič čudnega ni, da je slika v kratkem času požela ogromno všečkov.

Zapeljiva Jennifer je svojim oboževalcem spet pokazala, da je mogoče prestati še tako zahtevne preizkušnje z nasmehom in pozitivnim odnosom. Do sebe in drugih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨Flashback to @Balmain Spring 2021 ✨ #ParisFashionWeek @olivier_rousteing @robzangardi @marielhaenn @daniellepriano @hungvanngo @erierinailz 📸: @lacarba

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on