Ta pri nas znani pevec po burni ločitvi zdaj spet ljubi in tole je njegova nova izbranka!

22. 2. 2024
Deli
Ta pri nas znani pevec po burni ločitvi zdaj spet ljubi in tole je njegova nova izbranka! (foto: Profimedia)
Profimedia

Glasbenik Joe Jonas se od svoje nove srčne izbranke ne loči niti za hip.

Ameriški pevec Joe Jonas je leta 2016 začel hoditi z angleško igralko Sophie Turner, oktobra leta  2017 sta se zaročila, poročila pa sta se 1. maja 2019 v Las Vegasu v Nevadi. Sledila je še druga poroka, ki sta jo imela junija istega leta v Parizu. Vse se je zdelo, da je njun zakon več kot idiličen, a se zdi, da temu ni bilo tako, saj sta lani prišla do spoznanja, da je med njima definitivno konec ljubezni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joe Jonas Poland (@joedailyx)

Joe Jonas in Sophie Turner sta septembra lani presenetila javnost, ko sta skupaj oznanila, da se ločujeta po le štirih letih zakona, v katerem sta se jima rodili hčerki Willa (3) in Delphine (1,5). Toda Sophie Turner, zvezda serije "Igra prestolov", ni bila prav dolgo samska, saj se je oktobra že znašla v objemu britanskega aristokrata Peregrine Pearson, zdaj pa je gotovo, da je novo ljubezen našel tudi Joe Jonas.

Novoletne praznike je preživel v mehiškem letovišču Cabo San Lucas v družbi Stormi Bree, nekdanje misice in manekenke s pevskimi ambicijami. Par je iz luksuznega Caba z zasebnim letalom odletel naravnost v Aspen, kjer sta uživala na snegu, zdaj pa so ju opazili še na sprehodu po New Yorku. Pozornejši opazovalci so ugotovili, da je imela oblečeno njegovo jakno, to pa ni bilo prvič, da sta si delila oblačila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joe Jonas Brasil (@joejonasportal)

V začetku januarja je Stormie na Instagramu objavila selfie z volneno čepico na glavi, takšno, kot jo je nekaj dni prej v New Yorku nosil njen fant. Zdi se, da sta tako Joe kot Sophie kljub burni ločitvi hitro obrnila nov list v svojem življenju. Namreč, potem ko sta potrdila, da se ločujeta, sta se znašla na sodišču, ker ji ni dovolil, da bi se s hčerkama vrnila v Veliko Britanijo.

V bistvu se je razmerje po petih dneh meditacije vrnilo v normalno stanje, dogovorila sta se za skupno skrbništvo in videti je, da dekleti preživljata čas tako z njim kot z njo. Velika opora Joeju Jonasu pri njegovih starševskih težavah je zagotovo njegova nova izbranka, ki ima z nekdanjim ameriškim manekenom Lucky Blue Smithom šestletno hčerko Gravity. Ali bodo po burni ločitvi vsi še vedno velika srečna družina, kjer bodo našli prostor tudi novi partnerji, bo pokazal čas.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk