Ta zvezdnica bivše Jugoslavije poskrbela, da so oboževalci ostali brez besed (tudi mi!)

13. 4. 2024
Deli
Ta zvezdnica bivše Jugoslavije poskrbela, da so oboževalci ostali brez besed (tudi mi!) (foto: Goran Antley)
Goran Antley

Hrvaška pevka ima tudi pri nas veliko oboževalcev in do zadnjega kotička napolni koncertne dvorane po celi nekdanji skupni državi.

Josipa Lisac je bila na glasbenem prizorišču nekdanje skupne države vedno nekaj posebnega. Izstopala je po svojem glasu, ki mu številni še dandanes radi prisluhnejo, pa tudi po modnih izbirah, ki so bile pogosto precej ekstravagantne in vedno zelo okusne.

Prav tako je še dandanes prava muza za marsikaterega modnega oblikovalca, ki v svojih nevsakdanjih kreacijah hoče videti prav njo - in to iz preprostega razloga: res jih zna nositi, kar je dokazala že velikokrat. Josipa je prav na valentinovo praznovala rojstni dan, dopolnila je 74 let, in marsikdo kar ne more verjeti, da jih šteje že toliko.

Še vedno je zelo energična dama, pa tudi aktivna, ustvarjalnost ji je pač bila položena v zibelko. Marsikdo pa ne ve, da ima Josipa mlajšo sestro - malce smo pobrskali po njenem Instagram profilu in našli fotografijo, na kateri je v njeni družbi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josipa Lisac (@josipa_lisac)

Sestri je ime Mirjana in sta zelo povezani. Gospa Mirjana se le redko pojavlja v javnosti, tako da so taki prizori, na kateri bi bili skupaj, zelo redki. S fotografije je jasno, da sta si tudi fizično zelo podobni, kajne? Očitno se dami zelo dobro razumeta in sta vedno v oporo druga drugi.

"Fantastična fotografija. Nemogoče je reči, katera je lepša. Dva zelo zanimiva in lepa obraza. Mislim, da so privilegirani vsi tisti, ki ju osebno poznajo. Za Josipo se ve: prelepa ... Zdaj pa imamo dvojnici. Fantazija, dve Greti Garbo," "Vau, to pa je presenečenje, imamo dve lepotici Lisac," so sporočali Josipini sledilci ob prizoru, ki ga je objavila že pred šestimi leti.

Sama je bila že v mladih letih nekaj posebnega in je oddajala resnično eleganco. To je jasno s prizora, ki ga je objavila prav na svoj 74. rojstni dan. Gre za njeno sliko iz mladosti, takrat je imela 14 let, na kateri je v elegantni črni obleki. Njeni lasje so ravni in temni, pričeska pa je še dandanes aktualna. Nekatere ženske so res brezčasne, bi lahko rekli ob tem ...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josipa Lisac (@josipa_lisac)

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk