Kate Middleton s to potezo šokirala celo svoj najbolj ozek krog in zdaj vse prihaja na dan

29. 3. 2024
Deli
Kate Middleton s to potezo šokirala celo svoj najbolj ozek krog in zdaj vse prihaja na dan (foto: Profimedia)
Profimedia

Kate Middleton se še vedno zdravi zaradi raka, za zdaj pa o tem javnost ve le malo zanesljivih informacij.

Ni skrivnost, da ima Kate Middleton (42) zelo ozek krog prijateljev. Z njimi deli določene informacije iz svojega življenja in zdi se, da je doslej še niso razočarali in medijem izdali njenih skrivnosti. Ko pa je izvedela, da ima raka, se je odločila, da jim to zamolči. Zato ni čudno, da so se njeni prijatelji razjezili, ker jim Kate sama ni povedala za diagnozo.

"Bili smo šokirani. Le redki so vedeli, kaj se dogaja," je za People povedal vir blizu Kate. Trdijo, da niso vedeli, da je Kate takšna in da jim bo zamolčala zelo pomembne informacije. Očitno se je bala, da bo izjemno občutljiva novica o njej prišla v javnost, zato je povedala le tistim, za katere je mislila, da bodo molčali, na primer svojim staršem. Ni želela tvegati, da se razkrije, da ima raka, preden bi z Williamom to razložila svojim otrokom, princem Georgeu in Louisu ter princesi Charlotte.

Podrobnosti pri Kensingtonski palači niso razkrili, so pa zatrdili, da so prepričani, da bo princesa popolnoma okrevala. V izjavi so sicer pojasnili, da ob januarski abdominalni operaciji ni bilo znano, da gre za raka. Po njenih besedah sta skupaj s princem Williamom potrebovala nekaj časa, da sta vse razložila svojim otrokom na čim bolj primeren način in da sta jim zagotovila, da bo vse v redu. Dodala je, da zdaj potrebujejo nekaj časa, prostora in zasebnosti. 

Odsotnost princese v javnosti je v zadnjem času sprožila številna ugibanja. Princeso so januarja hospitalizirali zaradi abdominalne operacije, po kateri je v bolnišnici preživela 14 dni. Odtlej je okrevala doma. Sprva je bilo rečeno, da se bo k opravljanju javnih dolžnosti vrnila po veliki noči, vendar se to sedaj ne bo zgodilo in za zdaj verjetno tudi ni povsem jasno, kdaj se bo lahko vrnila. 

Že pred tem je britansko javnost šokirala vest, da se za rakom zbolel tudi kralj Karel. Buckinghamska palača podrobnosti o njegovem zdravstvenem stanju ne razkriva, javili so le, da ne gre za raka prostate. Na družbenih omrežjih se teoretiki zarote hvalijo, da je svet prav zaradi njih in njihovih trditev izvedel za princesino pravo zdravstveno stanje, kajti če ne bi začeli ugibati, zakaj se ne pojavlja v javnosti, bi palača verjetno še vedno tiho o vsem.

Kate je poskušala vse skupaj prikriti z objavo fotografije s svojima otrokoma na britanski materinski dan, a je stvari le še poslabšala, saj se je izkazalo, da je fotografijo obdelala s fotošopom. Kasneje se je morala opravičiti in rekla, da jo je malo zaneslo.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord