Na dan prihajajo zaskrbljujoče novice, da naj bi bila Kate Middleton v res groznem stanju, tole trdi dobro obveščeni vir

14. 3. 2024
Deli
Na dan prihajajo zaskrbljujoče novice, da naj bi bila Kate Middleton v res groznem stanju, tole trdi dobro obveščeni vir (foto: Profimedia)
Profimedia

Ugibanja o zdravstvenem stanju vojvodinje Kate Middleton se ne poležejo.

Minili so že skoraj trije meseci, odkar smo Kate Middleton nazadnje videli v javnosti, in potem ko je postalo jasno, da je bila fotografija, posneta za materinski dan, ponarejena, so vse glasnejše razne teorije zarot in dvomi o resničnem stanju bodoče kraljice. Glede na to, da Buckinghamska palača noče objaviti neobdelanih fotografij materinskega dne ali pojasniti natančne bolezni, zaradi katere je valižanska princesa prestala operacijo trebušne votline, so edini vir informacij ljudje blizu kraljeve družine.

Med mnogimi poznavalci kraljeve družine, po katerih je te dni veliko povpraševanja, se je oglasila Jennie Bond, ki je trenutno stanje Kate Middleton opisala kot "grozno" in pozvala javnost, naj preneha z napadi, ki ogrožajo njeno okrevanje. "Javno nadlegujemo žensko, ki okreva po težki operaciji. Lahko si predstavljam, kako se je počutila danes zjutraj – naravnost grozno," je Bond povedala za GB News.

"Ta škandal ji je pokvaril materinski dan. Včeraj je bila fotografirana v avtu z Williamom. Ni bila videti prav nič srečna, očitno je pod velikim pritiskom, ki bo ob vsakem prihodnjem javnem nastopu vedno bolj izrazit," pravi Bondova. Čeprav je vsem jasno, da omenjeni vir ni v neposrednem stiku s Kate, je mnoge skrbel njen opis psihičnega stanja bodoče kraljice.

"Pritisk je iz dneva v dan večji. Mislim, da je v izjemno slabem fizičnem in psihičnem stanju. Morali bi jo pustiti pri miru," opozarja Bondova. A teorije zarote so iz dneva v dan močnejše, ne pomagajo pa niti navedbe, da je lažna tudi zadnja fotografija, na kateri jezdi s princem Williamom. Ali, še huje, da niti ni ona, ampak lepa markiza Cholmondeleyja Sarah Rose Hanbury, za katero mnogi sumijo, da je dolgoletna ljubica bodočega kralja.

Dokler javnost na lastne oči ne vidi Kate Middleton žive in zdrave, medijski pritisk ne bo popustil, so prepričani mnogi, ki že leta spremljajo kraljevo družino in zato bi bilo verjetno najlažje, da bi se Kate vsaj na kratko pojavila v javnosti in s tem delno utišala vse glasnejše govorice, ki se v teh dneh pojavljajo po vseh medijih in pomirila Britance, ki jih še kako zanima, kako se počuti njihova vojvodinja.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu