Zaradi tega je bolna Kate Middleton zajokala, en stavek je uničil čisto vse

11. 7. 2024
Deli

Vse se je zgodilo ob poroki Meghan Markle in princa Harryja.

Meghan Markle je večkrat javno omenila valižansko princeso Kate Middleton, in pri tem občasno ni bila najbolj prijazna. Tako je jasno dala do znanja, da si pravzaprav nista ravno blizu. A največ pozornosti je izzval dogodek iz leta 2018, ki se je zgodil na generalni vaji pred poroko Meghan in princa Harryja.

Najprej se je govorilo, da je Američanka spravila princeso Kate v jok, a je Meghan kasneje rekla, da je bilo ravno obratno. Kate naj bi razžalostila prav njo. Meghan naj bi začela objemati Williama in Kate takoj, ko so se spoznali. Pričakala ju je bosa, kar sta s Harryjem večkrat javno povedala. Poročali so tudi o tem, da valižanski princesi ni bilo prijetno, ko je Meghan komentirala svoje hormonsko stanje.

Sicer sta se dve kraljevi snahi skušali zbližati, a jima to ni uspelo, tako da so napetosti v maju 2018 dosegle svoj vrhunec. Takrat so britanski mediji poročali, da je Megan spravila Kate v jok zaradi oblek, ki jih bodo nosile družice. Kot pravi Tom Bower v svoji knjigi o kraljevi družini, je težava bila v tem, da je Meghan primerjala Charlotte (edino hčerko Kate in Williama) s hčerko svoje takratne prijateljice Jessice Mulroney.

Daily Mail je poročal, da je bila Kate izčrpana, saj je nekaj tednov pred tem rodila princa Louisa. Ni hotela razpravljati o tem, ali naj bi družice nosile hlačne nogavice ali ne, čeprav je v primerih kraljevih porok to obvezno. Meghan je to zavrnila, njena najboljša prijateljica pa jo je podprla.

Kate se je tako znašla sama, poleg tega pa se ji je zdela obleka, ki jo je nosila Charlotte, prekratka. Ker Meghan ni bila pripravljena na kompromis, je princeso Charlotte primerjala s hčerino prijateljico na način, ki je prizadel Kate Middleton.

Čez tri leta je Meghan med intervjujem z Oprah Winfrey povedala, da jo je Kate spravila v jok. "Zaradi nečesa je bila vznemirjena, a se je tega zavedala in se opravičila. Kupila mi je rože," je dejala in dodala: "Ja, to drži. Obleke za družice. To me je spravilo v jok, prizadelo me je. Meghan je še poudarila, da ni šlo za prepir in da misli, da Kate ne bi smela govoriti o podrobnostih.

Preberite še: