Kate Middleton storila tisto, kar palača v vsej zgodovini še nikoli ni doživela in mnogi so navdušeni

10. 7. 2024
Deli

Do prihoda Kate Middleton se to nikoli ni zgodilo v kraljevi palači.

Kate Middleton se je odločila pomagati princu Williamu pri odnosih z mediji tako, da je osebno prevzela fotografiranje družinskih trenutkov, in od tega ne odstopa niti med bojem z boleznijo. V najnovejšem dokumentarcu, ki spremlja podrobnosti iz življenja kraljeve družine, je bilo razkrito, da se je Kate Middleton zelo premišljeno odločila prekiniti kraljevsko tradicijo ter v svoje roke prevzeti upravljanje zasebnih družinskih fotografij, da bi se izognila dodatnemu pritisku javnosti. 

Dokumentarec, ki ga je za program Channel 5 ustvarila Afua Hagan, je razkril, da se je princesa Kate dolgo časa trudila najti način, kako pomagati svojemu možu pri soočanju z mediji in pritiskom, ki je začel dušiti družino. Domnevno se je britanski princ z vsem zelo težko spoprijemal in mu je bilo zelo težko preprosto živeti življenje zunaj oči javnosti, poroča Marca.

Kate pa se je domislila načina, da bi mu olajšala vse skupaj, in je prevzela fotografiranje družine. S kamero v roki je skozi leta naredila vrsto impresivnih posnetkov Williama z otroki, razen seveda debakla s fotošopirano fotografijo ob materinskem dnevu. Prav zaradi odličnega dela je vse naloge fotografiranja družinskih trenutkov prevzela popolnoma nase, kar je presedan v kraljevi družini.

"Razume, da je velik interes za vse, kar je povezano z njeno družino, še posebej z njenimi otroki, ki jih javnost želi spremljati pri odraščanju. Zato ji je jasno, da mediji potrebujejo fotografije, zato se je odločila za doslej nevideno potezo in vzela kamero v svoje roke. Kate je tako lahko izbirala, kaj bo in kdaj pošiljala agencijam in objavljala na družbenih omrežjih," še poudarjajo v dokumentarcu.

Preberite še:

Konec ljubezeni: Je mogoče, da se ločuje tudi ta zelo znani par? To je vse kar vemo!

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave