Khloe Kardashian na udaru kritikov: "Pretiravaš s plastičnimi operacijami!"

Khloe Kardashian (foto: Profimedia) Profimedia
18. 12. 2019

Za Khloe Kardashian pogosto pravijo, da je s spremembami na obrazu in telesu povsem spremenila svoj videz.

Govorice, da je videti skorajda neprepoznavno, so čedalje glasnejše, to pa dokazujejo tudi komentarji, ki jih sproži vsaka njena fotografija, objavljena na Instagram profilu. Tako je bilo tudi tokrat, ko je objavila sliko z enoletno hčerkico True, ki jo ima s košarkarjem Tristanom Thompsonom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️ Holiday season 2019 ♥️

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Khloe ni nikoli skrivala, da ji njen videz ni najbolj všeč, zdaj pa veliko oboževalcev meni, da je prekoračila vse meje. Ker so jo pogosto primerjali s sestrama Kim in Kourtney, kar je težko prenašala, se je odločila ukrepati v zvezi s svojim videzom. Poleg tega, da je izklesala postavo, se je poslužila estetskih posegov.

Na tej sliki s True je njen obraz v ospredju in zvezdnica je videti drugače: ima poudarjene ličnice in pobeljene zobe. Zato ni nič čudnega, da so jo sledilci spraševali, kaj se je zgodilo z njenim obrazom in ji svetovali, da preneha z operacijami, saj se jim zdi, da zdaj že močno pretirava z njimi.

Preberi še: Severina pred koncertom v Ljubljani povsem spremenila svojo podobo 🔥 ALI sodelujte v nagradni igri Decembrski utrinki - izberite svoje čarobno darilo