Ko slavni izberejo neslavne ... se lahko rodi tudi prava ljubezen

Ko slavni izberejo neslavne ... se lahko rodi tudi prava ljubezen (foto: Mega/Mega Agency/Profimedia) Mega/Mega Agency/Profimedia
Vir: Story
2. 10. 2021

Niso vsi močni zvezdniški pari sestavljeni iz dveh svetovno slavnih zvezd. Resda smo vajeni, da se zvezdniki raje tiščijo drugih zvezdnikov, saj bolje razumejo vse mikavnosti in tudi tegobe, ki jih prinašajo slava, bogastvo in nenehno druženje z najlepšimi ljudmi na svetu, a kljub si je kar nekaj hollywoodskih zvezdnikov za življenjske sopotnike izbralo javnosti prej neznane osebe.

George Clooney in Amal Alamuddin

Dolgo časa eden najbolj zaželenih hollywoodskih samcev je prelepo Amal Alamuddin spoznal na zabavi z večerjo, ki jo je leta 2013 priredil njun skupni prijatelj. Amal je sicer uspešna pravnica na področju človekovih pravic in je zastopala že kar nekaj eminentnih imen, med drugim Juliana Assanga in nekdanjo ukrajinsko predsednico vlade Julijo Timošenko. George je Amal pred oltar popeljal že leto po tem, ko sta se spoznala. Leta 2017 sta se jima rodila dvojčka Alexander in Ella.

No, to pa je prizor. Victoria Beckham objavila sliko Davidove gole zadnjice, oboževalke so bile navdušene

Meryl Streep in Don Gummer

Izjemna igralka Meryl Streep, dobitnica treh oskarjev (nominirana sicer že za kar 21 kipcev) in osmih zlatih globusov, se je leta 1978, po smrti svojega prvega moža, igralca Johna Cazaleja, še isto leto poročila z Donom Gummerjem. Skupaj sta tako že več kot 40 let in imata štiri otroke. In kdo je Don Gummer? Ameriški kipar, ki stran od salv bliskavic s svojimi inštalacijami meša klasične principe z abstraktnimi kompozicijami.

Anne Hathaway in Adam Shulman

Anne Hathaway se je leta 2012 poročila s poslovnežem in oblikovalcem nakita Adamom Shulmanom. Letos poleti je Anne na Instagramu oznanila, da pričakujeta drugega otroka, kar je mnoge presenetilo zgolj zato, ker znana igralka zelo redko deli utrinke iz zasebnega življenja. Adam sicer ni popolnoma odtujen od filmskega sveta – z Anne sta leta 2015 oba sodelovala kot producenta pri romantični drami Song One, potem pa ponovno še pri znanstvenofantastični komediji The Shower.

Paul Rudd in Julie Yaeger

Skupaj sta že skoraj 25 let, pred oltar pa sta se sprehodila leta 2003. Julie je bila sprva publicistka, ko pa je spoznala Paula, je svoje znanje o kovanju besed preusmerila v pisanje filmskih scenarijev. Skupaj sta potem sodelovala pri komediji Fun Mom Dinner. Julie in Paul imata dva otroka, sina Jacka Sullivana in hčerko Darby.

Julia Roberts in Daniel Moder

Ljubezenska zgodba, ki se je začela pisati na snemanju romantične komedije The Mexican, v kateri je Julia Roberts nastopila z Bradom Pittom. A tudi Bradu Pittu ni uspelo odvrniti Julijinega pogleda od Daniela Moderja, ki je pri filmu sodeloval kot direktor fotografije. Julia in Daniel sta se poročila leta 2002 in si do danes ustvarila bogato družinico s tremi otroki.

Matt Damon in Luciana Bozan Barroso

Kot v kakšnem ljubezenskem filmu sta Matt in Luciana trčila drug v drugega iz dveh popolnoma ločenih svetov. Pripetilo se je v času snemanja filma Stuck on You. Ekipa je komedijo snovala v Miamiju in Matt je v tamkajšnjem lokalu spoznal Luciano, ko je še delala za točilnim pultom. Razcvetela se je ljubezen, ki sta jo uradno potrdila leta 2005. V naslednjih letih so se jima rodila tri hčerke.

Alec Baldwin in Hilaria Thomas

Igralec, scenarist, producent, predvsem pa tudi odličen komik Alec Baldwin, ki si je s parodijo Donalda Trumpa v oddaji Saturday Night Live priboril že tri nagrade primetime emmy, je bil nekoč poročen celo z bombastično blondinko Kim Basinger, pravo ljubezen pa je našel stran od hollywoodskega spektakla v veliko bolj umirjenem in ezoteričnem okolju. Leta 2012 se je namreč poročil s Hilario Thomas, inštruktorico joge, s katero imata že tri otroke.

Nova Story že v prodaji

Story