Koga vse je ljubila Jennifer Lopez?

29. 3. 2019 | Vir: Lady
Deli
Koga vse je ljubila Jennifer Lopez? (foto: Profimedia)
Profimedia

Pevka in igralka Jennifer Lopez je presrečna. 

Pred kratkim ji je njen izvoljenec namreč na prst nataknil velik zaročni prstan in zdaj samo še čaka, da določita datum poroke. Alex Rodriguez (43 let) je nekdanji profesionalni igralec bejzbola, ki je pred dnevi zbral pogum, pokleknil pred eno najlepših žensk na svetu in jo zaprosil za roko. To je storil po dveh letih zveze, in sicer med dopustom v Južni Ameriki, kjer sta počitnikovala. Bilo je zelo romantično, tik pred sončnim zahodom in med sprehodom po peščeni plaži.

Kar na lepem je Alex počepnil in iz žepa potegnil prstan s 15-karatnim diamantom v obliki kvadrata, za katerega je odštel okoli 1,5 milijona dolarjev, in vprašal Jennifer (49 let), ali bi postala njegova žena. A to ni bilo edino presenečenje, ki ga je pripravil romantični Alex. Ko sta se vrnila v luksuzno vilo, kjer sta stanovala, je Jennifer na postelji našla napis iz lističev vrtnic: ljubim te. Njuni prijatelji so navdušeni in pravijo, da je to logično nadaljevanje te prekrasne ljubezenske zgodbe. Vsi se strinjajo, da sta Alex in Jennifer sorodni duši in da se je to videlo že od samih začetkov njune zveze.

Kmalu zatem, ko sta se spoznala, sta postala neločljiva in njun odnos je vseskozi zelo strasten. Menda sta o zaroki začela govoriti že povsem na začetku, a je Alex vseeno potreboval kar nekaj časa, da se je dokončno opogumil. Mogoče pa je samo potreboval dokončno potrditev, da je pevka res ženska njegovega življenja, s katero si želi preživeti preostanek življenja. In ko se je na njeni roki zableščal zaročni prstan, sta se takoj začela pogovarjati o poroki. Njuni otroci iz prejšnjih zvez bodo na poroki in pri njeni organizaciji seveda igrali veliko vlogo.

Oba sta na otroke zelo navezana, na srečo pa se tudi otroci razumejo in so vsi sprejeli partnerja svojega starša. Alexovi hčerki, Ella (10 let) in Natasha (14 let), se odlično razumeta z 11-letnima dvojčkoma ​Emmo in Maximillianom, ki ju ima Jennifer s pevcem Marcom Anthonyjem (50 let). “Otroci se od samega začetka najine zveze odlično razumejo,” pravi Jennifer in dodaja, da je vedno velik izziv, ko imaš otroke in spoznaš novega partnerja. V tem primeru se je vse odlično izteklo in menda so prav otroci že od samega začetka navijali za poroko. Tudi Alex je presrečen.

“Najini otroci so postali najboljši prijatelji. Zaradi tega sva oba presrečna, saj si niti v sanjah nisva mogla predstavljati, da se bo vse tako lepo izteklo. Jennifer je do mojih otrok enkratna in lahko rečem, da je njena največja vrlina prav velikodušnost.” Da pa le ni vse tako idilično, je poskrbel Alexov nekdanji soigralec Jose Canseco (54 let), ki je takoj po zaroki dal izjavo, da Alex vara svojo Jennifer. In to z Josejevo nekdanjo soprogo Jessico (46 let).

“Uboga Jennifer, ki se ji niti sanja ne, da jo Rodriguez vara z mojo nekdanjo ženo,” je zapisal. No, kmalu po tem se je oglasila sama Jessica in vse skupaj demantirala. Poleg tega je Jennifer objavila fotografije zaroke in s tem dala vedeti, da ji nobene govorice ne morejo uničiti sreče.

Vsi moški Jennifer Lopez

Ben AffleckNjuna zveza je bila prava medijska senzacija. Zaljubila sta se na snemanju filma Gigli in leta 2002 jo je Ben (46 let) zaprosil za roko. A zgodilo se je, da je samo štiri dni pred poroko Ben stisnil rep med noge in pobegnil ter odpovedal poroko. Uradno se je njuna zveza končala januarja 2004.

Drake


Njuna romanca je bila zelo kratka, trajala je le dva meseca, a ni jasno, kako resna je bila. Na začetku leta 2016 sta objavila skupno fotografijo na Instagramu. Delovalo je, da sta si kar blizu, čeprav zveze nikoli nista uradno potrdila.

Cris Judd


Spoznala sta se leta 2000 na snemanju spota Ljubezen je zastonj, v katerem je Cris (49 let) plesal. Poročila sta se septembra 2001, a že čez deset mesecev sta vložila papirje za ločitev. Jennifer pravi, da ga je sicer ljubila, a da žal med njima ni šlo, in da je bilo najbolje, da se razideta.

Ojani Nooa


Maneken in natakar Ojani Nooa (44 let) je bil pevkin prvi mož in še vedno težko sprejme dejstvo, da njun zakon ni uspel. Vmes je želel celo zaslužiti, ko je grozil, da bo objavil posnetek njunega seksa, a na srečo tega ni storil. Še danes pa služi na račun njunega zakona, rad nastopa v različnih oddajah in deli podrobnosti.

Casper Smart


S plesalcem in koreografom Casperjem Smartom (31 let) se je Jennifer zbližala leta 2011. “Zame je bilo to zelo težko obdobje in Casper je bil tam, da mi je pomagal.” Njuna zveza je bila vihrava in kar nekajkrat sta se razšla pa spet našla, dokler ga ni leta 2016 dokončno vrgla iz hiše. Ugotovila je namreč, da jo vara.

Sean Combs

Z raperjem Seanom Combsom (49 let) oziroma P. Diddyjem je bila v zvezi od leta 1999 do 2001. Pozneje je povedala, da je bila prvič z nekom, ki jo je varal, in da je bila zelo nesrečna. Nikoli ga nisem zalotila, a sem vedela … Po tej zvezi sem potrebovala kar dolgo, da sem si opomogla od razočaranja.”

Marc Anthony


Z Marcom Anthonyjem (50 let) se je Jennifer poročila junija 2004, le nekaj mesecev po tem, ko sta se z Benom razšla. Leta 2008 sta dobila dvojčka, tri leta pozneje je njun zakon razpadel. “Bila je to težka odločitev, a razlike med nama so prevelike,” je pozneje pojasnila Jennifer. Kljub vsemu sta ostala v dobrih odnosih.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec