Kralj Karel III. je s tem ganil številne, takole se je vedel do svoje snahe Kate Middleton

25. 3. 2024
Deli
Kralj Karel III. je s tem ganil številne, takole se je vedel do svoje snahe Kate Middleton (foto: Profimedia)
Profimedia

Vedno je imel topel in edinstven odnos z valižasko princeso.

Pretresljiva novica o tem, da je Kate Middleton zbolela za rakom, je bil pravi šok. V čustvenem video sporočilu je Kate razkrila, da je bila diagnoza veliki šok za njo in da z Williamom delata vse, kar lahko, da bi rešila situacijo za dobrobit njune družine.

Oboževalci kraljeve družine so res žalostni, člani kraljeve družine pa ljubljeni Kate stojijo ob strani. Novica je razžalostila kralja Karla III., ki je zadnjih nekaj tednov v stalnem stiku z valižansko princeso.

 

Karel in Kate sta celo bila skupaj v londonski bolnišnici, po operaciji pa je javnost izvedela, da je kralj zbolel za rakom. Vir, ki mu je blizu, je zdaj za The Sunday Times razkril, da je kralj med bivanjem v bolnišnici prišepal do Kate v hišni halji, da bi jo potolažil.

"Ko sta bila skupaj v bolnišnici, jo je ves čas opogumljal in ji nudil podporo, veliko časa sta preživela skupaj. Med njima je zelo močna povezava. Zelo sta si blizu, še posebej v tem trenutku. Kralj je vedno imel topel in edinstven odnos s princeso. Ona ima veliko spoštovanja do njega in njegovega položaja," je še povedal neimenovani vir.

Kot je znano, je kralj Karel III. zbolel za rakom. Druge podrobnosti niso znane, izvedelo se je le, da ne gre za raka prostate. Tako kot je naredil kralj, se je tudi Kate zahvalila javnosti na vseh sporočilih, s katerimi so ji oboževalci dali do znanja, da jo podpirajo, medtem ko okreva. Kensingtonska palača pa je spročila, da ne bo razkrivala podrobnosti o tem, za kakšno vrsto raka gre pri princesi.

Preberite še:

 

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu