Tega od kraljice Camille ni nihče pričakoval, po druženju z Williamovo ljubico se je odločila za ta korak

17. 5. 2024
Deli

Številni pravijo, da je s to potezo naredila enako kot njena pokojna tašča Elizabeta II. in da jo je pravzaprav - kopirala.

Nedavno je veliko pozornosti pritegnilo dejstvo, da se je kraljica Camilla družila s Sarah Rose Hanbury, ki so ji svoje čase pripisovali afero s princom Williamom. Vrsto let se je govorilo o tem, da je prav ona Williamova ljubica. Palača se je glede tega zavila v molk, v zadnjih nekaj mesecih pa so govorice spet priplavale na plano.

Morda ravno zaradi tega, ker se valižanska princesa Kate Middleton že dlje časa ne pojavlja v javnosti. Nekateri so pomislili, da prav zaradi Williamove domnevne prevare, a Sarah Rose Hanbury je to odločno zanikala. "Govorice so povsem neresnične," je sporočila preko svojega odvetnika.

Odločno je zavrnila namigovanja, da je Kate izginila iz javnosti prav zaradi tega, ker je izvedela, da sta s princom imela zelo tesen odnos. Le nekaj dni pozneje je Kate posnela video, v katerem je na ganljiv način razkrila, da ima raka.

Številni kritiki in poznavalci kraljeve družine pa zdaj pravijo, da je kraljica Camilla šla po stopinjah svoje pokojne tašče, kraljice Elizabete II., da bi pozornost preusmerila drugam. Kot je potrdila Buckinghamska palača, Camilla več ne bo kupovala oblačil s krznom. To so sporočili organizaciji, ki se bori za pravice živali (PETA).

'PETA nazdravlja kraljici Camilli s kozarčkom najboljšega vina. Je prava kraljica, za katero stoji 95 odstotkov Britancev, ki prav tako nočejo nositi živalsko krzno, kar so pokazale ankete," je izjavila predstavnica omenjene organizacije. Zaenkrat še ni znano, ali bo Camilla nosila oblačila s krznom, ki jih je kupila doslej, ali pa bo kupovala umetno krzno.

No, za tak korak kot Camilla se je leta 2019 odločila tudi Elizabeta II. Takrat je sklenila, da ne bo več nabavljala novih kosov oblačil s pravim krznom, a da bo nosila slavnostne obleke, ki so obrobljene s krznom - in ki so že bile v njeni omari.

Preberite še:

 

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan