Uf, kraljica Elizabeta se je takole maščevala vnuku Harryju in njegovi Meghan, razlog pa je bil ...

10. 6. 2024
Deli

Zdi se, da je točno vedela, kaj ju bo najbolj bolelo ...

Pokojno kraljico Elizabeto II. so si mnogi zapomnili po njeni odločnosti in neomajnosti, kar je pokazala tudi v primeru princa Harryja in Meghan Markle, po tem, ko sta sklenila opustiti svoje dolžnosti in se preseliti v ZDA. Celotno situacijo je dodatno zapletla Harryjeva knjiga "Rezerva", v kateri razkriva podrobnosti iz življenja znotraj zidov kraljeve palače.

Prav zaradi tega je kraljica bila zelo zadržana do para, številni pa pravijo, da se jima je pred svojo smrtjo maščevala - in to na način, ki si ga bosta oba zapomnila še dolga leta. Kot poročajo tuji mediji, je kraljica Elizabeta svojo vnukinjo, hčerko Harryja in Meghan, prvič srečala leta 2022.

Takrat je namreč kraljica praznovala svoj platinasti jubilej. Sicer so nekateri mediji poročali, da sta se z malo Lilibet prvič videli preko video klica, a iz palače so te navedbe zanikali in zatrdili, da do video klica ni prišlo. No, preden sta Harry in Meghan prišla na njen platinasti jubilej, je kraljica sklenila, da njeno srečanje z vnukom ne bo fotografirano in medijsko izpostavljeno.

Ta odločitev sicer ni bila po godu Harryju in Meghan, a sta sklenila, da ne bosta še dodatno zapletala odnosov. Čeprav je šlo za pomemben trenutek, ni bilo ne fotografij in ne posnetkov, kot da se ne bi zgodilo. Kot se je izvedelo iz več virov, kraljica ni hotela, da bi Harry in Meghan (takrat sta snemala dokumentarec za Netflix) srečanje medijsko izkoristila.

No, par je svojo hčerko Lilibet poimenoval po kraljičinem vzdevku. Nedavno je novinar Robert Hardman objavil biografijo kralja Karla III. v kateri je navedel, da je Elizabita bila zelo jezna, ko je izvedela za ime, a je vseeno soglašala z njuno odločitvijo. Prvo srečanje Lilibet in kraljice je bilo tudi zadnje, saj je nekaj mesecev po tem kraljica umrla.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave