Lepotna skrivnost kraljice Ranie: To so navade, ki se jih že leta strogo drži

23. 5. 2024
Deli
Lepotna skrivnost kraljice Ranie: To so navade, ki se jih že leta strogo drži (foto: Profimedia)
Profimedia

Kraljica Rania se zaveda, da lepota ni sama po sebi umevna.

Kraljica Rania ima mladosten videz, vitko postavo, poleg tega pa ima popoln smisel za modo. Zaradi vsega naštetega ne preseneča, da je vzornica številnim ženskam po svetu. Čeprav je že v šestem desetletju, se to na njenem obrazu ne pozna. Njena polt je popolna in nima niti ene gubice. Če ste mislili, da je za to kriva estetska kirurgija, ste se motili. To so navade, ki se jih dosledno drži že leta in zaradi katerih je videti bolje kot dvakrat starejša dekleta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Pravilna izbira hrane

Da se metabolizem aktivira in ima telo moč večji del dneva, je nujen bogat zajtrk in kraljica Rania to ve. Vsako jutro začne z ovsenimi kosmiči, sadjem, oreščki in kozarcem naravnega soka brez sladkorja. Pri ostalih obrokih pa se trudi, da bi temeljili predvsem na beljakovinah in na manjši količini ogljikovih hidratov, kar bi pomenilo, da večinoma uživa nemastno meso ali ribe, polnozrnat kruh in veliko zelenjave. Rad ima tudi čičeriko, rjavi riž, skuto in mleko. Njena prehrana temelji predvsem na načelih sredozemske prehrane. Večerja ni nikoli bogata in visokokalorična. Večinoma gre za kozarec kislega mleka in kos kruha.

Vaje za um in telo

Vsak drugi dan začne z uro joge in pravi, da ji pomaga ostati mirna in ji daje moč za nov delovni dan. Morda vas bo presenetilo, a kraljica Rania uživa tudi v borilnih veščinah, kot sta kickboxing in taekwondo, zato jih občasno vadi.

Nega obraza

Trdno je prepričana, da lahko ženska dolgo ohrani mladosten videz, ne da bi šla k plastičnemu kirurgu. Pri ličenju in negi kože se striktno drži minimalizma. "Pretirana uporaba krem ​​lahko povzroči več škode kot koristi, prav tako uporaba krem ​​na lastno pest," je nekoč dejala. Zato gre enkrat letno k dermatologu, ki izdeluje kreme posebej za njen tip kože. Poleg tega gre dvakrat letno h kozmetičarki na čiščenje obraza.

Preberite še:

Miha Hercog po ločitvi o Saši Lendero govori tisto, kar so mnogi že dolgo vedeli ...

Neee, takole razkošen avto zdaj vozi Nastja Gabor in tukaj so prve fotografije

Neee, je mogoče, da Saša Lendero takole skriva novega srčnega izbranca

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik