Stric princa Williama in princa Harryja razkril neprijetno resnico, na glas je povedal tole ...

11. 6. 2024
Deli

Očitno je prišel čas za slovo ...

Charles Earl Spencer, ki ima zdaj 60 let, je brat pokojne princese Diane ter stric princa Williama in princa Harryja. V njegovem življenju pa se zdaj dogajajo velike spremembe, ki niso niti malo prijetne. Kot je povedal za Daily Mail, se s soprogo Karen Gordon ločujeta.

Spoznala sta se na slepem zmenku leta 2010, v neki restavraciji v Los Angelesu, večno zvestobo pa sta si obljubila eno leto pozneje. Zdaj, 13 let pozneje, pa je njune ljubezni konec. "To je neverjetno žalostno. Hočem se posvetiti svojim otrokom in vnukom, Karen pa želim vse dobro v prihodnosti," je še dodal Charles Earl.

Charles Earl Spencer, brat princese Diane

Že aprila je delavcem na posestvu Althrop (gre za posest, na kateri je pokopana Diana) dejal, da se ločuje. S Karen imata 12-letno hči Charlotte Diano, ki jo je poimenoval po svoji starejši sestri. Iz svojega prvega zakona ima še štiri otroke, iz drugega pa dva. To je bil njegov tretji zakon.

Britanski mediji poročajo, da je z zakonom šlo navzdol, ko je Charles Earl Spencer pisal svojo avtobiografijo. V njej je razkril, da je nedolžnost izgubil s prostitutko, ko je imel 12 let. Navedel je tudi, da je v šoli trpel spolno in fizično nasilje - s strani medicinske sestre. Princ William novice o ločitvi svojega strica ni komentiral, zagotovo pa mu ni prav najlažje pri srcu v času, ko ima tudi sam veliko težav ...

Preberite še:

 

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik