Opa, paparaci ujeli Meghan Markle na nepričakovanem kraju, s tem je šokirala vse (tega Kate ne bi naredila)

18. 9. 2023
Deli
Opa, paparaci ujeli Meghan Markle na nepričakovanem kraju, s tem je šokirala vse (tega Kate ne bi naredila) (foto: Profimedia)
Profimedia

Le kaj poreče kraljeva družina? Tega res nihče ne bi pričakoval.

Meghan Markle in njen soprog, princ Harry, že lep čas skupaj s svojima otrokoma živita v ZDA. Zdi se, da sta v tem času že dodobra osvojila tamkajšnje navade - če sodimo po prizorih, ki so se pojavili v ameriških medijih.

Jani Muhič razkril to srhljivo anekdoto o Robertu Erjavcu, ki bo mnoge čisto presunila

Paparaci so namreč Meghan ujeli nekje, kjer tega res ne bi pričakovali. Obiskala je namreč priljubljeni lokal s hitro prehrano - hamburgerji in krompirčkom. Ob tem je bila zelo zadovoljna, njen obraz pa je krasil širok nasmeh.

Očitno sta oba ljubitelja hitre prehrane, saj sta pred kratkim v intervjuju za revijo People sama dejala, da obstaja kotiček, ki jima je še posebej pri srcu, lokal z odličnimi hamburgerji, kamor pogosto zahajata.

No, tokrat je Meghan hrano naročila iz avtomobila, pri tem pa so jo ujeli fotografi. Zadnje čase se je sicer govorilo, da je videti resnično suhljata in da je izgubila nekaj kilogramov. Očitno le ni tako hudo, saj je jasno, da si občasno privošči malce prehrambne "pregrehe." Sicer Meghan slovi po tem, da zelo pazi na svojo linijo in za ohranjanje forme redno vadi jogo.

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja s pogumnim gasilcem Sandijem Zajcem