Meghan Markle se bo z Williamom in Kate pobotala le, če bosta izpolnila ta dva pogoja

15. 4. 2024
Deli
Meghan Markle se bo z Williamom in Kate pobotala le, če bosta izpolnila ta dva pogoja (foto: Profimedia)
Profimedia

Vse se zdi, da sprave med Meghan Markle in kraljevo družino še nekaj časa ne bo na vidiku.

Novica, da Kate Middleton boleha za rakom, je šokirala svetovno javnost, princ Harry in njegova žena Meghan Markle pa naj bi za njeno diagnozo izvedela šele, ko je valižanska princesa v čustvenem videosporočilu razkrila, da prejema "preventivno" kemoterapijo. Njun odnos se je poslabšal, potem ko je princ Harry v svojih spominih 'The Spare' sramotil svojo svakinjo zaradi njenega ravnanja z Meghan, po besedah ​​kraljevega strokovnjaka Richarda Fitzwilliamsa pa se je Kate odločila, da bo svojo diagnozo prikrila pred njima, ker "jima ni mogoče zaupati", piše The Sun.

Kmalu po tem, ko je Kate objavila, da je zbolela za rakom, sta se s princem Williamom odločila zgladiti stvari s Harryjem in Meghan. Tako naj bi ju vabili, naj z otrokoma prideta v Veliko Britanijo, kar je Meghan zavrnila. Kraljevi strokovnjak Tom Quinn je zdaj za The Mirror razkril pravi razlog za njeno odločitev, to sta dva pogoja, ki ju morata William in Kate izpolnjevati, da bi lahko dosegli spravo.

"Harry si želi sprave, vendar v celoti podpira svojo ženo in dokler Meghan ne bo menila, da je kraljeva družina dovolj prijazna do nje in da se bo vljudno opravičila za preteklost, se to ne bo zgodilo," je povedal za The Mirror. Mimogrede, mnoge je te dni presenetila novica, da bosta Harry in Meghan producirala še dve Netflixovi seriji.

Njuni oboževalci so najprej pomislili, da bo par spet razkril tajne podatke o britanski kraljevi družini, tako kot je to storil leta 2022 v dokumentarcu 'Harry & Meghan'. Vendar se zdi, da tokrat ne bo tako. Serija bo osredotočena na kuhanje in prvenstvo v ameriškem polu, so razkrili pri Netflixu in zdi se, da se je s tem tudi kraljevi družini precej oddahnilo, saj si v tem trenutku prav gotovo ne želijo novih škandalov.

Preberite še: 

Janez Hočevar Rifle ima danes takšen zakon in tega mnogi niso vedeli

Takole razkošno je Mirjam Poterbin slavila svoj 50. rojstni dan, tukaj so fotografije

POP TV zdaj ne skriva več, kaj se v zakulisju oddaje dogaja z Oto Širca Roš

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave