Nostradamusova napoved do konca 2024 srhljiva: Tole čaka kralja Karla in njegovo družino in mnogi so v šoku

12. 4. 2024
Deli
Nostradamusova napoved do konca 2024 srhljiva: Tole čaka kralja Karla in njegovo družino in mnogi so v šoku (foto: Profimedia)
Profimedia

Kralj Karel si verjetno takšnega razpleta nikakor ne želi doživeti.

Nostradamus, francoski zdravnik, bolj znan po svojih prerokbah, je v svoji knjigi 'Prerokbe' predstavil vrsto svojih napovedi za prihodnost. Mnogi so prepričani, da se njegove prerokbe uresničujejo, in ob tem omenjajo nekaj dokazov. Največkrat se omenja, da je napovedal veliki požar v Londonu in prihod Adolfa Hitlerja na oblast. Mnogi so tudi prepričani, da je napovedal smrt Johna F. Kennedyja, pa tudi francosko revolucijo.

Daily Mail piše o njegovih napovedih za letošnje leto, pri čemer so prepričani, da ena izmed njih velja tudi za britansko kraljevo družino. "S silo bodo izgnali kralja otoka. Zamenjal ga bo tisti, ki nima lastnosti kralja," je napovedal Nostradamus.  Mario Reading, ki bere Nostradamusove prerokbe, meni, da bi lahko kralj Karel abdiciral zaradi "nenehnih napadov nanj in Camillo". Presenetljivo misli, da bi Harry lahko nasledil svojega očeta. Prepoznava ga namreč kot osebo, ki nima lastnosti kralja.

Čeprav je to težko leto za kraljevo družino, saj sta tako Karel kot njegova snaha Kate Middleton zbolela za rakom, so možnosti, da bi Harry postal kralj, skoraj nične. V vrsti za prestol so namreč Harryjev brat William, pa tudi njegovi trije otroci in mnogi menijo, da po vseh škandalih monarhija ne bi nikoli dovolila, da bi prišlo tako daleč, da bi na koncu Harry sedel na kraljevi prestol.

Harry je namreč pred časom že zapustil kraljevo družino, ko se je odločil, da bo s svojo ženo, Meghan Markle, živel v ZDA, saj se v Veliki Britaniji zaradi nenehnih napadov s strani paparacev ni več počutil varno. Zdaj je že nekaj časa čez lužo in tam z družino živi povsem drugačno življenje, kot ga je bil vajen za časa, ko je še živel na britanskem kraljevem dvoru.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk