Opala, Severina odvrgla modrček in se takole zapeljivo postavila pred objektiv!

Opala, Severina odvrgla modrček in se takole zapeljivo postavila pred objektiv! (foto: Jani Ugrin / Profimedia) Jani Ugrin / Profimedia
20. 1. 2022

Hrvaška zvezdnica je znova razvnela svoje oboževalce!

Severina je zagotovo oseba, ki zna še kako presenetiti, in to vedno znova. To je dokazala z zadnjim prizorom, ki ga je objavila na Instagramu in zavrtela številne glave. Pred objektiv se je namreč postavila brez modrčka, ovita samo v napol slečeno obleko in obuta v salonarje z vrtoglavo visokimi petami.

Preberite še: Hajdi Korošec Jazbinšek izbrala kopalke za vroče počitnice, njena postava je FANTASTIČNA!

V svojem značilnem hudomušnem slogu je ob sliki zapisala: "Uvod v anatomijo" in takoj požela številne komentarje svojih sledilcev, ki so bili pozitivni in polni pohval. Odkar sta se z Igorjem Kojićem razšla, so hrvaški pevki že pripisali kakšno zvezo, a iz tega ni bilo nič. Postavna Dalmatinka očitno zdaj uživa v samskem življenju, čeprav ji snubcev prav gotovo ne manjka.

Številni so se navduševali nad dejstvom, da Severina niti malo ne kaže svojih let (ima jih 49), saj se lahko ob bok postavi precej mlajšim dekletom. Je v vrhunski formi in zase zelo dobro skrbi. Njena lepa postava ni naključje, saj naporno trenira, njena prehrana pa je zdrava. Če se že kdaj pregreši, hitro poskrbi za to, da v telovadnici pokuri odvečne kalorije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)