Pokazala sta, kakšna sta: To počneta starša Kate Middleton, medtem ko se ona bori z rakom!

28. 3. 2024
Deli
Carole Middleton in Kate leta 2006. (foto: Profimedia)
Profimedia

V takih težkih trenutkih je pomembno okrog sebe imeti prave ljudi, se vam ne zdi?

Poznavalka kraljeve družine Katie Nicholl je za medije izjavila, da ima valižanska princesa, ki se trenutno sooča z rakom, v Norfolku tesne prijatelje. Kate je pred kratkim razkrila, da so ji diagnosticirali raka, medtem ko se je v javnosti več mesecev ugibalo, kaj je pravzaprav z njo.

Nicholl je še razkrila, kdo je pravzaprav temelj princesinega življenja. "Njeno varno zatočišče so zagotovo njeni starši, brat James in sestra Pippa. Čeprav pogosto ne vidimo njihovih skupnih fotografij, so oni vedno nekje v njeni bližini. So njen temelj," je še zatrdila. S to njeno ugotovitvijo so se strinjali tudi sledilci na družbenih omrežjih.

Nesporno dejstvo je, da se je valižanska princesa družila s svojo mamo po tem, ko je izvedela za težko diagnozo. Dobro je vedela, da lahko take stvari deli prav z mamo, pri kateri bo dobila tolažbo, pa tudi kakšen nasvet. Njeni starši so ji brezpogojno nudili podporo v verjetno najtežjih življenjskih trenutkih.

Mama Carole in oče Michael sta si zagotovo oddahnila, ko sta izvedela, da so ji raka diagnosticirali v zgodnji fazi. Zagotovo ju tolaži tudi dejstvo, da njuna hčerka hodi na preventivno kemoterapijo. "Kate bo imela najboljše zdravnike, ki bodo nadzirali vse skupaj, tako da je res v varnih rokah," dodaja poznavalka kraljeve družine.

"Carole in Michael sta vedno veljala za trden in zelo prizemljen par. To, kar delata je, da ji dajeta podporo, ne samo Williamu in Kate, ampak tudi njunim otrokom." Medtem se je oglasil tudi Katein brat James, ki je je poslal sporočilo podpore.

Objavil je sliko iz njunega otroštva in zapisal. "Skozi leta sva se skupaj povzpela na številne vrhove. Kot družina se bomo skupaj s tabo povzpeli tudi na tega." To je ganilo oboževalce valižanske princese in prepričani smo, da se bodo Jamesove besede uresničile!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

Preberite še:

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord