Ahhh, nov portret Kate Middleton povzročil dvigovanje obrvi, vsi se sprašujejo: Kaj pa je to?!

24. 5. 2024
Deli

Na naslovnici britanskega časopisa Tatler se nahaja portret valižanske princese, ki je dvignil veliko prahu.

Naslovnica je takoj pritegnila pozornost - in povzročila razočaranje oboževalcev britanske družine. Portet je po mnenju številnih precej nenavaden. Navdihnjen je s pojavljanjem Kate Middleton na prvi državni večerji, po tem, ko je princ Charles postal kralj. Za portretom stoji britansko-zambijska umetnica Hannah Uzor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatler (@tatlermagazine)

Valižanska princesa Kate, ki se je umaknila s svojih dolžnosti, ko so ji diagnosticirali raka, ni pozirala za umetniško sliko, temveč je slikarka uporabila njene različne fotografije za izdelavo slike, ki so jo pri omenjenem časopisu označili za "portret moči in dostojanstva."

A številni princesini oboževalci niso bili navdušeni. Na družbenih omrežjih je takoj završalo, zvrstili so se številni - ne prav prijazni - komentarji. "Saj ne mislite resno," "Zdi se, da jo je naslikal otrok," "Nekdo bi nujno moral stopiti do okulista," in podobno.

Na omenjeni prvi državni večerji je Kate Middleton leta 2022 nosila belo obleko, okrašeno z dragimi kamni, tiaro z diamanti in diamantno-biserne uhane, ki so bili nekoč v lasti pokojne princese Diane. Številni so prepričani, da so prav to tiste podrobnosti, po katerih je sploh mogoče prepoznati Kate.

"Oseba na sliki sploh ni podobna princesi Kate. Če ne bi prepoznala obleke, ne bi vedela, za koga gre," je zapisala ena od uporabnic družbenih omrežij. Druga pa pravi: "Je to šala? To ni princesa, to je neka druga ženska v njeni obleki. Zdi se mi tudi, da ima precej krajše lase. Te fotografije ne bi smeli objaviti na naslovnici," se je pridušal nekdo drug. Številni so se strinjali, da ta portret ni laskav do princese.

Preberite še:

 

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik