Kate Middleton in kralj Karel se borita z rakom, Meghan Markle in princ Harry pa medtem delata tole

12. 4. 2024
Deli
Kate Middleton in kralj Karel se borita z rakom, Meghan Markle in princ Harry pa medtem delata tole (foto: Profimedia)
Profimedia

Tole ju čaka v bližnji prihodnosti in Meghan Markle ter princ Harry se novih projektov zelo veselita.

Kot je razkril Netflix, princ Harry in njegova žena Meghan Markle pripravljata dve Netflixovi seriji, ki se bosta osredotočali na kuhanje in ameriško prvenstvo v polu.Projekti so del večletne pogodbe med Netflixom in Archewell Productions, podjetjem, ki ga je leta 2020 ustanovil kraljevi par, potem ko sta se umaknila kot starejša člana britanske kraljeve družine in se preselila v ZDA. Prva nova serija se bo osredotočala na kuhanje, vrtnarjenje, zabavo in prijateljstvo, Meghan Markle pa bo izvršna producentka, so sporočili iz Netflixa.

Druga serija bo sledila prvenstvu ZDA v polu v Wellingtonu na Floridi in bo ponudila svež pogled na konkurenco in družbeno sceno polo industrije. Meghan in princ Harry sta izvršna producenta polo šova. Obe seriji sta v zgodnji produkciji, naslovi in ​​datumi izdaje pa bodo objavljeni "v prihodnjih mesecih", je dejal Netflix. Nova serija bo sledila drugim projektom kraljevega para, vključno z Netflixovim dokumentarcem 'Harry & Meghan' iz leta 2022.

Mnogi so sicer pričakovali, da bosta zdaj, ko se kralj Karel in vojvodinja Kate Middleton borita z rakom, več časa preživela v Veliki Britaniji, a se zdi, da se to ne bo zgodilo. Kraljevi par še vedno sledi svoji poti in se osredotoča na svoje projekte, kakor do zdaj in videti je, da ju v Veliki Britaniji še lep čas ne bomo videli skupaj, še manj pa, da bi tja na obisk pripeljala svoje otroke.

Šušljalo se je, da si je Kate Middleton želela, da prišlo do sprave, še posebej zdaj, ko se bori z rakom, a kot vse kaže, Meghan in princ Harry o tem ne želita kaj veliko slišati. Ob novici, da se bori z rakom, sta na svojem Instagramu Kate sporočila, da ji želita hitro okrevanje in da upata, da bo imela dovolj miru in zasebnosti, v Veliko Britanijo pa se ob tem nista odpravila in vse kaže, da se tudi ne nameravata.

Preberite še:

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik