Zdaj je že jasno, kakšni so danes večeri princa Williama in mnogi so to že vedeli

24. 5. 2024
Deli

Zdaj je že jasno, kako princ William preživlja večere.

Med vrtno zabavo, ki je potekala v Buckinghamski palači, je bodoči kralj govoril o svojih naslednikih in razkril zanimivost o družinskem ljubljencu in najmlajšem sinu njega in Kate Middleton, neustavljivem princu Louisu. Da bi nadoknadil čas, izgubljen čez dan, ko je njegov urnik poln obveznosti, Louis pa je v šoli, ima princ William vsako večer rutino s sinom pred spanjem, katere se ne odpove.

To je bodoči britanski kralj razkril med vrtno zabavo, ki jo je v imenu kralja Karla III. organiziral William v Buckinghamski palači. Med srečanjem z Rowan Aderyn, ki se poskuša uveljaviti kot pisateljica, je princ prejel otroško knjigo, ki jo je napisala. Knjiga prikazuje dečka Jacka, ki je ostal brez doma, in celotna zgodba je globoko ganila princa Williama, ki je dejal:

"To je čudovito in zelo navdihujoče. Prebral bom to Louisu nocoj pred spanjem!" Rowan je nato princu Williamu povedala, da gre za enega izmed le desetih tiskanih izvodov knjige, zato je to res posebno darilo. Princ William je že prej razkril večerne rutine svoje družine. Leta 2020, med obiskom Južnega Walesa, je pokazal, koliko razmišlja o svojih otrocih, tudi ko niso z njim in Kate Middleton na poti. Takrat je videl otroka, kako bere otroško slikanico Julie Donaldson "Room on the Broom". William ni mogel, da ne bi komentiral, da prav to knjigo, ki je priljubljena med otroki po vsem svetu, pogosto bere tudi svojim otrokom.

Preberite še:

Miha Hercog po ločitvi o Saši Lendero govori tisto, kar so mnogi že dolgo vedeli ...

Neee, takole razkošen avto zdaj vozi Nastja Gabor in tukaj so prve fotografije

Neee, je mogoče, da Saša Lendero takole skriva novega srčnega izbranca

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik