Princ William ima vsega dovolj, zdaj se je odločil, da ga bo na silo izselil!

8. 7. 2024
Deli

Princ William si želi, da bi se njegov stric odselil po hitrem postopku.

Princa Andrewa lahko imenujemo tudi 'črna ovca' kraljeve družine, princ William pa ga zdaj želi dodatno oddaljiti in prisiliti, da se preseli ter zapusti pomembno kraljevo rezidenco. Zdi se, da Frogmore Cottage povzroča več težav kot Buckinghamska palača! Rezidenco kraljeve družine je kraljica Elizabeta najprej podarila Harryju in Meghan po njuni poroki, a od takrat je Frogmore Cottage postal kamen spotike.

Odtlej, ko sta princ Harry in Meghan Markle obrnila hrbet kraljevi družini, je kralj Karel odločil, da bosta ostala brez rezidence. Princ Harry in Meghan Markle sta bila zaprošena, da zapustita posestvo, potem ko sta se odločila umakniti s svojih vlog starejših članov kraljeve družine, zdaj pa se bo v opuščeno rezidenco preselil član družine z največ kontroverzami.

Profimedia

Dejstvo, da princ Andrew že dolgo živi v rezidenci Royal Lodge, že dolgo jezi člane družine, zdaj pa se je William odločil ukrepati in prevzeti zadevo v svoje roke. "William je dolgo zameril Andrewu, ker ni bil dobrodošel, ko je prvič predstavil tedanjo Kate Middleton kraljevi družini in meni, da je bil njegov oče preveč blag do njega. To je privedlo do ugibanj, da je William tisti, ki pritiska na svojega očeta, da izključi vojvodo Yorškega iz Royal Lodgea, da bi se Walesovi lahko vselili," poročajo tuji mediji.

Princ William je odločen, da Andrewa drži stran od družine po njegovi povezanosti s škandalom Jeffreyja Epsteina leta 2020. Princ Walesa želi zmanjšati število članov kraljeve družine, vprašanje pa je tudi, ali bosta njegova mlajša otroka člana kraljeve družine: "Treba je videti, ali bo sploh želel, da sta njegova dva mlajša otroka člana kraljeve družine. Male evropske monarhije vidi kot model za prihodnost."

Preberite še:

Konec ljubezeni: Je mogoče, da se ločuje tudi ta zelo znani par? To je vse kar vemo!

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave