Princ William s to potezo mnoge spet spravil v skrbi, je spet kaj hudo narobe s Kate Middleton

24. 5. 2024
Deli
Princ William s to potezo mnoge spet spravil v skrbi, je spet kaj hudo narobe s Kate Middleton (foto: Profimedia)
Profimedia

Princ William s to potezo spet v skrbi spravil širno javnost.

Prihodnji britanski kralj, princ William, je še enkrat v zadnjem trenutku sprejel odločitev o odpovedi načrtovanega kraljevega angažmaja, s čimer je zaskrbel javnost, saj se je ob zadnji tovrstni odpovedi, ko se ni udeležil maše za grškega kralja Konstantina iz "osebnih razlogov", izkazalo, da so zdravniki Kate Middleton takrat diagnosticirali raka.

Princ William bi se moral odpraviti na vnaprej dogovorjeno uradno potovanje, vendar je v zadnjem trenutku sprejel odločitev o odpovedi potovanja. Iz Buckinghamske palače so za Hello! skopo povedali, da princ ne bo prisostvoval načrtovanemu angažmaju: "Na žalost moramo termin prestaviti na prihodnost in zelo nam je žal za vse tiste, ki so že prišli."

Ta odločitev je bila sprejeta po tem, ko sta kralj Karel III. in kraljica Camilla napovedala spremembe v svojih lastnih urnikih, potem ko je britanski premier Rishi Sunak razkril, da bodo splošne volitve potekale 4. julija letos. V svoji uradni izjavi je kraljevi par potrdil, da so vsi načrtovani dogodki, ki bi lahko odvračali pozornost od volilne kampanje, odpovedani ali preloženi.

Zaradi vsega tega se je kralj, ki se je v sredo sestal s premierjem in se strinjal z njegovo prošnjo za razpustitev parlamenta, vnaprej opravičil. Mimogrede, ugiba se, da bo princ William prihodnji teden vzel kratek oddih od vseh kraljevih dolžnosti in preživel šolske počitnice s svojimi otroki. Zelo verjetno je, da se bo družina odpravila v Anmer Hall, svoj dom v Norfolku.

Preberite še:

Miha Hercog po ločitvi o Saši Lendero govori tisto, kar so mnogi že dolgo vedeli ...

Neee, takole razkošen avto zdaj vozi Nastja Gabor in tukaj so prve fotografije

Neee, je mogoče, da Saša Lendero takole skriva novega srčnega izbranca

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik