Princesa Charlotte je ukradla vso pozornost, tej primerjavi pa se je bilo skorajda nemogoče izogniti

8. 5. 2023
Deli
Princesa Charlotte je ukradla vso pozornost, tej primerjavi pa se je bilo skorajda nemogoče izogniti (foto: Profimedia)
Profimedia

Kronanje kralja Karla III. še vedno odmeva v javnosti in svetovni mediji kar tekmujejo med seboj, kdo bo objavil več podrobnosti - in seveda tudi primerjav.

Minuli konec tedna so bili oboževalci kraljeve družine dobesedno prikovani za male zaslone in budno spremljali televizijski prenos kronanja, ki so ga prenašale številne televizijske postaje. Številne je zanimalo, kako bodo oblečeni člani kraljeve družine in kako se bodo vedli ob tej priložnosti - še posebej, ko gre za najmlajše (in razigrane) člane britanske aristokracije.

Preberite še: Helena Blagne naredila izjemo razkrila, zakaj je njen sin Kristjan zapustil Slovenijo povedala pa je tudi tole ...

Seveda je veliko pozornosti požela Kate Middleton, ki se je pojavila oblečena v barve britanske zastave, ob tem pa je skrbno izbrala nakit za ta dogodek. No, velja poudariti, da se je modno uskladila s svojo hčerko, princeso Charlotte. Kate in njen soprog, princ William, sta na kronanje prišla v spremstvu svojih dveh mlajših otrok, princese Charlotte in princa Louisa.

Morda vas zanima: TO je obleka, ki jo je Nataša Pirc Musar izbrala za kronanje kralja Karla III, pokazala jo je kar sama

Osemletna princesa in njena elegantna mama sta nosili srebrni tiari v obliki venca, s tem, da je bila Kateina nekoliko bolj razkošna od Charlottine. Simpatična mala princesa je na fotografijah s kronanja videti kot prava kopija svoje mame in njuna podobnost še nikoli ni bila bolj očitna. Doslej so namreč številni trdili, da je Charlotte izjemno podobna svoji prababici, pokojni kraljici Elizabeti, a z leti se njene poteze spreminjajo. Na Facebook strani enega od oboževalcev kraljeve družine pa se je pojavila slika, ki od blizu razkriva njuno podobnost - ta je dejansko nesporna!

Sicer pa se je Kate s svojo izbiro nakita poklonila tudi pokojnima članicama kraljeve družine. Nosila je uhane, ki so nekoč pripadali princesi Diani ter ogrlico, ki jo je kraljica Elizabeta dobila v dar od svojega očeta, kralja Georga VI.

Morda vas zanima tudi ta pogovor, ki ga vodi Borut Pahor:

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ