Samo poglejte si doslej neobjavljene slike: mali Archie je čista kopija svojega očeta, princa Harryja, podobnost je neverjetna!

Samo poglejte si doslej neobjavljene slike: mali Archie je čista kopija svojega očeta, princa Harryja, podobnost je neverjetna! (foto: Profimedia) Profimedia
7. 10. 2021

Odkar sta se preselila v ZDA, skrbno varujeta svojo zasebnost in svojih otrok ne izpostavljata medijem.

Princ Harry in Meghan Markle zdaj živita drugačno življenje, kot sta ga živela v Veliki Britaniji, kjer so jima bili mediji nenehno za petami. Slike njunega sinčka Archieja se že dlje časa niso pojavile v javnosti, hčerkice Lilibet pa še sploh nista pokazala svetu in vprašanje je, če se bo to kdaj zgodilo.

Tanja Žagar ne zna mirovati, saj je že v akciji, poporodni kilogramčki pa so se hitro stopili, samo poglejte jo!

A vseeno vsake toliko časa pricurlja kakšen prizor, kot se je zgodilo pred kraktim. Tudi v ZDA paparaci oprezajo za kraljevim parom, tako da je oko kamere pomladi ujelo Meghan Markle v času, ko je bila drugič noseča in ko je z malim Archiejem v naročju brzela po opravkih.

Obraz malčka je na spodnjih slikah dobro viden in jasno je, da je nadvse podoben svojemu očku Harryju. Zdi pa se, da so Archiejeve oči temne - tako kot oči njegove mame.

Harry je zagotovo ponosen na svojo lepo družinico, saj je zanjo v preteklosti res naredil že veliko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ünlü dergisi📰 (@celebrityymag)

Priporočamo