Ojej, zdaj pa še to, ne samo kralj Karel in Kate Middleton, še ta članica kraljeve družine bije boj z rakom

27. 3. 2024
Deli
Ojej, zdaj pa še to, ne samo kralj Karel in Kate Middleton, še ta članica kraljeve družine bije boj z rakom (foto: Profimedia)
Profimedia

Ah, zdi se, da težavam za britansko kraljevo družino kar ni videti konca in številnim oboževalcem je hudo zaradi tega, kar doživljajo.

V javnosti - ne samo britanski, ampak tudi svetovni - se je dolgo časa ugibalo, kaj se dogaja z valižansko princeso Kate Middleton. Po operaciji trebuha se je, kot so napovedali, čisto umaknila iz javnosti in okrevala ob svojih najbližjih. Po tem, ko so se pojavile povsem neverjetne teorije zarote, se je oglasila še sama in razkrila, kaj se dogaja z njo.

V ganljivem video posnetku je povedala, da so tudi njej diagnosticirali raka in da je začela hoditi na preventivno kemoterapijo. Dodala je, da je to bil za njo velik šok ter da je preživela nekaj res hudih mesecev. Poudarila je, da se vsak dan počuti bolje, ni pa delila tega, za kakšno vrsto raka gre.

Podporo je dobila od kraljeve družine, še posebej od svojega tasta, kralja Karla, s katerim imata zelo lep odnos. Medtem ko sta bila oba v bolnišnici, je prišel do njene sobe v hišni halji, da bi jo malce potolažil. Tudi drugi člani kraljeve družine ji stojijo ob strani, tudi nekdo, ki je sicer z njimi povezan in hkrati bije svoje bitke.

Gre za yorško vojvodinjo Sarah Ferguson, ki je nekdanja soproga princa Andrewa. Tudi ona je valižanski princesi poslala sporočilo, v katerem ji je ponudila vso podporo. "Moje misli in molitve so z valižansko princeso, ko začenja svoje zdravljenje," med drugim sporoča vojvodinja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Ferguson (Fergie) (@sarahferguson15)

"Vem, da bo obkrožena z ljubeznijo svoje družine in vsi molimo za najboljši izid. Kot nekdo, ki se v zadnjih mesecih sooča z lastno bitko z rakom, sem polna občudovanja zaradi načina, kako je javno govorila o svoji diagnozi," je Sarah napisala na svojem Instagram profilu. Gre za tretjo članico kraljeve družine, ki se bori z rakom, saj so ji odkrili kožnega raka.

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec