Severina v tej črni obleki prav gotovo pometla z vso konkurenco

23. 11. 2023
Deli
Severina v tej črni obleki prav gotovo pometla z vso konkurenco (foto: Marko Prpic/PIXSELL/N1 Hrvaška)
Marko Prpic/PIXSELL/N1 Hrvaška

Pevka Severina ne skriva, da obožuje modo in to je dokazala tudi nedavno, ko se je pojavila na enem od večernih dogodkov.

Hrvaška pevka Severina vedno znova osuplja s svojimi modnimi kombinacijami, ki so zares nekaj posebnega. Ne samo, da si rada privošči prestižne modne kose največjih modnih hiš, njena postava obenem dopušča, da se lahko zares igra z modo in preizkuša nove in nove modne stile.

Kate Middleton s tem rdečim plaščem verjetno pokazala eno najlepših modnih kombinacij tega leta

Severina tako na odru in na koncertih rada kombinira ulični stil in obenem visoko modo, obožuje pa tudi hrvaške modne oblikovalce, ki jim je zvesta že vrsto let in zdi se, da je ljubezen obojestranska, saj ji številni ponujajo sodelovanja in upajo, da se bo pojavila v njihovih modnih kosih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Nedavno pa si je za večerni modni dogodek izbrala še posebej elegantno obleko, ki je v mnogih elementih spominjala na zlato dobo Hollywooda in prav gotovo so mnogi kar obstali, ko so jo videli, kako veličastna je bila videti in kakšna lepotica je bila pevka ta večer. Prav gotovo se je redko katera ta večer lahko postavila pevki ob bok, saj je bila videti kot iz škatlice.

Vsekakor je to obleka, ki si jo bodo mnogi še dolgo zapomnili, obenem pa je to obleka, ki prav gotovo nikoli ne bo šla iz mode, saj gre za črno obleko, ki jo je vedno dobro imeti v svoji garderobni omari in ki lahko reši številne zadrege, ko morda ne veste, kaj bi oblekle za zares posebno priložnost.

Severina pa je tudi že do kolen v pripravah na novoletni koncert, ki ga bo imela letos v Kotorju, že zdaj pa se pojavljajo ugibanja, koliko bo letos zaslužila na ta pomemben dan za glasbenike in številke se gibljejo okoli 100 tisoč evrov. Mnogim se ob takšnih zneskih kar zvrti v glavi, za Severino pa je to povsem običajen novoletni honorar, ki ga v svojo denarnico pospravi že kar nekaj let.

Seveda mnoge zanima, kaj bo nosila na novoletnem koncertu, a je že zdaj jasno, da bo gotovo za svojo publiko pripravila kakšno modno poslastico, kar smo pri njej že vajeni in zdi se, da se bo njeni novoletni opravici gotovo še dolgo govorilo.

Bonus video: Tomo Križnar in Igor Drnovšek│"Glasba potuje po svetu hitreje kot religija!"

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk