Severina prisega na to dieto, s katero je v kratkem času izgubila kar 7 kilogramov!

22. 6. 2024
Deli

Vedno, ko se pojavi na odru ali pa na kakšnem družabnem dogodku, številni občudujejo njen videz in postavo, ki je res izklesana.

Hrvaška pevka Severina je zvezdnica, ki predano skrbi za svoj dober videz, kondicijo in posledično odlično počutje. No, tudi njej se zgodi, da si nabere kakšen kilogramček preveč, saj ne skriva dejstva, da rada uživa v dobri hrani. A zna hitro "zategniti ročno" in se posvetiti svoji postavi.

Šteje več kot 50 let, a pri njej so leta res samo številka, saj jih kaže precej manj. V intervjuju za hrvaško revijo Gloria je pred časom nedavno spregovorila o tem, kako ohranja svojo vitko postavo, čeprav je prava hedonistka. Dejala je, da v fitnes ne hodi prav pogosto, saj si mora po nastopih spočiti telo. Včasih je imela 63 kilogramov, zdaj pa okrog 56. Pravi, da ji je čisto dovolj, da vaje izvaja enkrat na teden, ko se pripravlja na turnejo, potem pa trenira trikrat ali štirikrat.

Njena telovadba je enakomerna, obremenjuje celo telo, za popolno zadnjico pa dela počepe. "Vsem ženskam bi priporočila, naj naredijo 100 počepov na dan in modna pista bo njihova," pravi Severina. Ima pa tudi faze, ko se popolnoma sprosti. Priznava, da je zadnja dva meseca jedla vse, kar so postavili pred njo.

Nataša Pirc Musar je v tej kombinaciji videti zelo mladostno (poglejte si, koga stiska k sebi)
"Malo pred rojstnim dnem sem se začela rediti, obiskala sem Rim in se nisem ustavila v svojem hedonizmu. Potem pa sem v zadnjem trenutku prenajedanja ugotovila, da moram snemati videospote in da moram na hitro dieto in poslušati svoje telo", je povedala Severina. Rada je, zato se je zredila za 7 kilogramov, potem pa se ni počutila dobro, zato je morala popraviti prehrano.

Odločila se je za pet manjših obrokov in tudi za vsaj pol ure hoje na dan. Jedilnik je sestavljen iz surovega sadja in zelenjave. V svoje telo se trudi ne vnašati toksinov in si prizadeva, da bi jih povsem izločila iz prehrane. Ko vstane, spije smuti s korenjem, peso, malinami, jagodami, borovnicami, robidami in mandljevim mlekom. Včasih doda še malo banane za večjo gostoto in ta obrok jo nasiti, tako da do kosila ni lačna. Njena najlubša jed je suši, tako da je, ko je hujšala, redno jedla ribe.

Velja za zelo disciplinirano osebo, tako da so se odvečni kilogramčki hitro poslovili, njena postava pa je spet taka, kakršna je bila, preden se je malce preveč sprostila in si privoščila več hrane kot sicer.

Preberite še: