Severina se je spomnila na slovenske oboževalce, poglejte si, kaj sporoča

Severina se je spomnila na slovenske oboževalce, poglejte si, kaj sporoča (foto: Promocijski material) Promocijski material
26. 10. 2020

Lepo je, da v času korone in ukrepov, ki niso najbolj prijetni, a so nujni, hrvaška zvezdnica pomisli tudi na svoje oboževalce v Sloveniji.

Severina, tako kot drugi pevci in vsi, ki nastopajo na odrih, ne skriva dejstva, da že krepko pogreša čase, ko je lahko brezskbno nastopala pred množicami oboževalcev, ki so skupaj z njo enoglasno prepevali njene uspešnice.

Preberite še: Igor slavil, Severina pa se ni oglasila: Kaj se dogaja z njunim zakonom?

S svojo objavo na Facebooku se je spomnila na svoje slovenske oboževalce in jim namenila lepo sporočilo. Zapisala je: "Dragi moji prijatelji iz Slovenije, to pesem posvečam vam, saj vem, da vam je težko. Pa tudi vem, kako zelo vam je všeč." Ob zapisu je objavila video posnetek svoje uspešnice Gardelin, ki jo pri nas še kako dobro poznamo - bila je naslovna pesem odličnega slovenskega filma Petelinji zajtrk.

Pod objavo so se vsuli številni pozitivni odzivi oboževalcev, ki so bili naravnost navdušeni in so se ji zahvalili za lepe misli.

 

Dragi moji prijatelji iz Slovenije 🇸🇮, ovu pjesmu posvećujem vama, jer znam da vam je teško... Ali i jer znam koliko...

Posted by Severina on Friday, 23 October 2020

Priporočamo